• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    POZITRON: Mám to stejně. Dala bych nevímco za štíhlý pas a velkou prdel. Tu nemám žádnou, při pohledu zboku mi záda přecházejí v nohy.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    POZITRON: Jo, to znám, taky mám typ tloustnutí jablko :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CARODEJNICE: nevim, mam stihly nohy, ale v pase na 164cm vysky rovnej metr, z profilu mam bricho a zaludek vetsi nez prsa a to mam tedy poradny prsa, vypada to dost komicky. pozitivni na tom je, ze me poustej v mhd sednout, protoze si myslej, ze jsem v pokrocilym stadiu tehotenstvi :)
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    POZITRON: Tomu rozumím, jen nerozumím, jak to souvisí s tím, že podle BMI jsi zhruba v polovině škály nadváhy, nikoliv v pásmu obezity.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    POZITRON: A jak Vám to měřili? Jde o to, jestli to byl nějaký seriózní bodystat, kteří používají i lékaři nebo ta s prominutím s*ačka, kterou Ti strčí jen do rukou, ona zapípá a vyjede Ti výsledek. S tou mám prima zkušenost, když jsem si šla zaběhat, celá v obtaženém černém, 173 cm/ 58 kg a slečna mi na tom ukazovala, že trpím nadváhou a kde je to nejhorší. Ptala jsem se jí, jestli si dělá srandu a bylo vidět, že se dost stydí, když si mě prohlížela, za blbosti, co mi říká. Většinou Ti s tímhle tragickým výsledkem totiž nabídnou jejich báječný a jedinečný hubnoucí program, produkty, sušený syrovátky nadopovaný sacharidama a další kraviny, které Tě vysvobodí z toho děsného těla...

Jinak BMI je stále ve všech studiích uznávaný systém měření nadváhy, obezity i podváhy a podle toho obezitu rozhodně nemáš (http://www.vypocet.cz/...BMI_Vyska=164&BMI_Vaha=73&submit=Spo%E8%EDtej+BMI&Email=%40&Email_Type=HTML) Tím nechci říct: necvič, nejez zdravěji, nechoď víc na procházky. Ale rozhodně nepropadej panice ;)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    POZITRON: Tak tě tady taky vítáme ;)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    POZITRON:
    POZITRON: kde Ti to namerili?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    jo a bazalni metabolismus 1394, coz je prej zpomalenej.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    ahoj, tak se tady vitam, jsem oficialne obezni, mam to cerny na bilym, 39,4% tuku (164cm, 73,4kg) a ulozenej je prevazne v oblasti bricha. je mi 29 let a moje telo se citi na 45. :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KOCHANSKA_CH: To teda je ale rozkošná rodinka.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    JUPIII: myslíš jako "správná ženská/chlap v zimě hřeje a v létě stíní?"
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    TAPINA: Z toho plyne poučení, že být štíhlý abstinující asketa se nemusí vždycky vyplácet.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: To je skoro jako ten případ tady ze zahrádkářské kolonie. Vychlastaní bratři se pohádali o krabčák, jeden rozbil druhému lebku sekyrou, ale protože ten byl vydatným pijákem už drahně let a měl atrofovaný mozek, sekyra ho nezasáhla :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    !!
    Nůž neprojel tukovou vrstvou, před smrtí zachránila muže jeho obezita – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...5-nuz-neprojel-tukovou-vrstvou-pred-smrti-zachranila-muze-jeho-obezita.html
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    AIJA: BMI třicet.
    AIJA
    AIJA --- ---
    CARODEJNICE:
    A ona je nějaká hranice mezi výraznou nadváhou a obezitou?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CARODEJNICE: neboj, vim, o cem mluvis, pred lety jsem shodila 20kg (za 6 let jsem se zase vyzrala zpatky) a hned me zacali podezrivat z anorexie. bylo to dost neprijemny a nebyla to pravda.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    POZITRON: Tohle mi přijde zbytečně konfrontační. Jak jsem psala "Ale Vaše kolegyně neznám" - jen jsem se snažila ukázat jak jsem to viděla s kily navíc a jak je mi nepříjemné, když je teďka někdo podezřívavý ke mně. To nehodnotí stav Tvé kolegyně.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CARODEJNICE: aha, takze zenska, ktera ji jednou denne malou porci jidla, je tak vychrtla, ze uz nemuze ani otehotnet, je vlastne v pohode a ja prehanim :) diky za radu :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A taky je potřeba se smířit s tím, že lidé si o nás myslí věci a taky si o nás povídají. O každém. A když nejde o váhu a jídlo, najde se jiné téma.

Přes čáru je pomlouvání a nevyžádané opakované radění, narážky a podobně. A bezdůvodné znevýhodňování.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam