Muj praktickej lekar mi pred cssem vypisoval takovou souhrnou zpravu pred prijetim na nuklearni medicinu.(uz v momente, kdy jsem z predeslych lecebnych procedur ztratila vlasy.) Byla jsem z toho dost vyjukana. Normalne pri vysce 170 vazim 76, nejsem zadnej hubenour, nadvahu mam celej zivot, ale taky mam dost velku prsa. Nicmene mi po mesici vysazenejch hormonu stitny zlazy ( stitnou zlazu nemam deset let), tedy pri velmi hluboky hypofunkci vaha vylitla na 84 a on se ke mne choval dost drsne, ze jak jsem mohla takhle pribrat, jak vypadam hrozne, copak se vubec nehejbu ? ~~ a do zpravy mi hned napsal, ze jsem obezni. No reknete tohle nemocny zensky bez vlasu. Po meici bez hormonu je clovek i psychicky dost nestalej a ja po x letech odchazela od lekare s placem a pocitem, jaky jsem tlusty osklivy prase. Nastesti v nemocnici uz byli vsichni relativne normalni a nad tou obezitou v papirech kroutili hlavou.. ani nevim proc to sem pisu, asi ze mi to dalo zabrat a psychicky me rozhodil tak, ze jsem zacal jeste se prejidat.
Ted uz jsem z nemocnice, nasazeny hormony, vaha momentalne na 78, chodim zas plavat, vlasy rostou a rikam si, ze je nacase vymenit sveho praktickeho lekare.