• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    CARODEJNICE: no přes břicho plandá, přes stehna je těsnější, ale při mojí obr nadváze to není optimální.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    MARKYSHA: A co oblečení, plandá? Třeba jsi nabrala svaly a zredukovala tuk...

CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    MARKYSHA: A co oblečení, plandá? Třeba jsi nabrala svaly a zredukovala tuk...

MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já se po..., pořád všichni horovali, jak jsem zhubla, tak se zvážím a pět kilo nahoře. ..krucinál, to abych si to zas vážila a počítala, kde mi co uniká. Asi jsem se po tom pilátes pouze zpevnila a formovala, ale moc žeru.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAR_TINA: Bionafta z tlouštíků. Problem solved.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Studies of Gene Variants Related to Inflammation, Oxidative Stress, Dyslipidemia, and Obesity: Implications for a Nutrigenetic Approach
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3136190/
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    si tu s dovolením odložím tematické číslo Dějin a Současnosti, abych ho pak nemusela hledat kdoví kde v záložkách. Děkuji

(ano - jsou tam zajímavé články k tématu ve full textu)

Dějiny a současnost, číslo 7/2005
    http://dejinyasoucasnost.cz/archiv/2005/7/
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    NUFINKA: Unavuje me se opakovat, ale nelze pro me nereagovat. Tvuj dovetek me urazi, nejsem ani ze soukrome kliniky a ani pro me bariatrie nepredstavuje obzivu, natoz abych za ni bojovala. Jen znam lidi, kterym bariatricky zakrok pomohl, jsou s vysledky spokojeni bezprostredne i po x letech a proto jsem v diskusi ukazala a popsala klady, ktere tento zakrok nese (aniz bych umensovala zapory, ktere pochopitelne muze prinaset taky). Vic k tomu v mych prispevcich nize, za ten Tvuj mylny a odsuzujici dovetek si Tvuj prispevek stejne vetsi reakci nezasluhuje.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MIDORI, TAPINA: To je klika, ovšem moje druhé dítě přešlo na flašku hned na konci šestinedělí a přesto teprve v půl roce jsme se odhodlali odvykat. Tzn. čtyři měsíce sunarování. A odvykání trvalo tři dny. Takže asi tak.

GINGERCAT, MADIETTA: No, moje dítě jedlo hlavně zpočátku většinu noci po dvou hodinách, flaška neflaška. A ve chvíli, kdy musíš vstát a tu lahvičku umýt, se mi kojení zdá teda mnohem lepší.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GINGERCAT: jojo... většinou jsem se u toho ani pořádně neprobudila, třepala jsem lahvičkou ve spánku. :-D
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    MIDORI: chystat rovná se připravit si večer k posteli prázdnou lahvičku s práškem a termosku s vodou. Pak to "vaření" v noci zabere asi tak půl minuty včetně míchání ;)
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    TAPINA: aha.. zkusit se to může, aspoň to nebude tak drastický
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    jinak tenhle svůj problém s nespaním probírám napříč nyxem, takže se omlouvám těm id, kterým už lezu krkem
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MIDORI: Zkušenosti mnoha matek jsou takové, že po lahvi se výrazně prodlouží doba spánku. Vlastně tak do měsíce po zavedení lahví se u nás spalo celou noc.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Díky. Úplné odstavení zamýšlím už dlouho, pomalu se na to připravuju. Hlavně teda na ten noční odstav, protože si úzkostlivě chráním každou minutu spánku a představa několika prořvaných nocí mě děsí. Ale chlap má teď pár dní dovolenou, takže toho využiju a zkusíme to.

TAPINA: taky mě napadlo dát jí v noci lahev, ale zase by to znamenalo to v noci chystat a to mi přijde zbytečně komplikovaný. Navíc se bojim, aby to nebylo z bláta do louže a nezvykla si místo prsa na lahev. To by bylo ještě horší.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já jsem v téhle situaci nahradila noční kojení umělým mlékem. Přes den se dá kojit dál, v noci se vrzne do postýlky flaška, což celé zabere asi tak minutu a spánek může pokračovat, a velice brzy se dítě začne budit jednou za noc a postupně vůbec, když zjistí, že už tady jde jen o suché doplnění energie, kterou vlastně až tak nepotřebuje.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    Já se též přikláním k odstavení, Midori to už trápí pěkně dlouho. Jak odstavit v noci neporadím. Mně to děti přestaly vyžadovat od konce šestinedělí, já teda jedu staromodně, ne na požádání, ale po třech hodinách a mezi tím čaj, ale,jestli je to tím, nevím.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    A na noc pěkně nabouchat kašičkou. :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Prostě si opakovat, že teď budu pár dní trpět a pak se konečně vyspím. :) V tomhle věku už prťata v noci sosají vlastně jenom ze zvyku, zvlášť jestli je Midorin potomek už pěkně vykojený cvalík, takže spolknout mateřské výčitky svědomí a vydržet. Podrobnější info jistě rády podají dámy v klubících jako je Mateřská láska nebo Psychika a mateřství.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: třeba techniku vydržet řev.
    Já si jako nematka nemůžu dovolit vstupovat na tenký led ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam