• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    Taky čistou vodou žízeň obvykle nezaženu. Ochucuju citronem nebo mátou. Nebo studeným bylinným čajem...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    GENTIANA: To ne. U nás je čas oběda někdy v jedenáct a někdy ve čtyři. Ale každý den ten čas přijde.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MONROE: glykemii ti někdy v poslední době měřili?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TAPINA: Tak to, že někdo napsal do čítanky, že ve dvanáct je čas oběda, snad ještě neznamená, že je povinný všecko pustit a jít se nažrat, ne?
    TAPINA: Já mám v poslední době pocit, že se mi to odpaří z uší nebo co, protože piju relativně dost a čurám relativně málo a podle barvy dost koncentrovaně.
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    Já mám poslední dobou pocit, že bych se na záchod mohla odstěhovat :( I když mi nepřijde, že bych pila nějak extra moc, víc jak 3l určitě ne...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TAPINA: jestli se dá opravdu vyčůrat do dna, tak mi ukažte jak!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mne vždycky zajímalo, jak to tadyti furtpiči mají se záchodem :D Já když piju víc, než jen čistě na žízeň, tak mám hrozně nepříjemný pocit z toho, že vyčůrám skoro čistou vodu a i potom mám pocit, že se mi furt ještě chce.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: mně často pití čisté vody (byť je je nejlepší volba) žízeň nezažene, zejména v létě nebo při pohybu. I se mi stalo, že jsem vypila 3-4 litry a jazyk se mi stejně lepil. Zkus pít minerálku nebo vodu s trochou citronu, někdy ředěný (1:5) džus nebo i slabé minerální šumáky a uvidíš.
    A nalít si jdi, kdy máš žízeň. Ne že naplníš lahev, bezmyšlenkovitě upíjíš a když je prázdná, jdeš nalít znova. S sebou někam si ji samozřejmě vezmi.

TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Jestli jsi brala kortikoidy, tím spíš bych někam zašla - na rozbor krve a pak třeba na tu endokrinologii. Je možné, že ti po těch kortikoidech něco ještě pořád nefunguje, jak má.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: A máš pocit, že se zadržuje? To většinou člověk pozná, pocit napnutosti kůže, otoky nohou, nafouklé břicho - ale i to má nějakou příčinu a není to normální.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: piješ čistou vodu z kohoutku? Kolik naráz a za jak dlouho máš pocit žízně (asi)?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Navštiv lékaře.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MONROE: tak obecně všeho moc škodí, tzn. i když piješ více než bys měla a je to zátěž pro ledviny. Souvisí to taky s váhou, kdo váží víc potřebuje pít víc.
    _ARTEMIS_
    _ARTEMIS_ --- ---
    CORNELA: mám to stejně. Někdy naopak čím více jím, tak tím více myslím na to, kdy si budu moci zase něco dát.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    CORNELA: takovyho znam chlapa. Se stastnym vyrazem zere dokud je neco v dosahu, neni vybiravy a podle toho vypada. Ten chlap nema zaklopku. Ja to tak kdysi taky mela (ne extremne), ale nejsem schopna prijit na to, jak se to prepnulo.
    Na unavu mi pomaha doplnit zelezo (floradix). Jak povoli chut usnout ve stoje, zaludek sklapne.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CORNELA: Tak to je vtipný. Vždycky jsem si tě představovala jako takovou tu sportovní doktorku s plochým břichem, dokonalými bicepsy a krátkým účesem, co probírá s kolegyněma nejlepší značky plaveckejch brejlí. Neptej se mě proč. ;)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Mě motivuje především zrcadlo a skříň plná drahých hadrů.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A je věc, která žravost vyvolává a nelze s ní řešit. Nevyspání. To prostě způsobuje chuť k jídlu, která po nasycení jídlem způsobuje špekatění.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CORNELA: hele, u mě to funguje (
    ARGANNAH: ) za dvou podmínek. 1) uvědomím si nedojenost včas a začnu se cpát nejpozději při obědě, maximálně pár hodin po něm - dřív než odpolední svačina. 2) požiju vhodné potraviny na doplnění energie a to : ovoce, celozrnné cokoli nebo sušené ovoce.

A pak mi pomůžou i 4 knackebroty, kefír a jablko. Pokud předržím hlad a dám si nějakou mastno sladkou prasárnu, mám ještě větší chutě.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CORNELA: Ale nadváhu nemáš, ne? Tak to asi přeci jen spotřebuješ
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam