• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    MONROE: 1f 10 dni, max povolena lhůta, vysledky byly za prvni mesic 6 kg, pak behem dalsich dvou 8, final -14kg.
    Přítel tenkrat -25, to jel semnou ale mel vic co schazovat. Prestala, no prisla posledni fáze kdy muzes jist vlastne vse ale drzet jeden den bilkoviny, takze to zacalo postupne nenapadne, a behem 8 mesicu jsem to mela zpatky.... ale to jsem pak posledni 3 zrala jak prase, chlastala a tak:)))
    Takze kdyby clovek nebyl debil tak si to udrzel.
    Opakovala jsem to pak jeste 3x většinou jsem skoncila po 6-8 tydnech vysledky vzdy super kolem tech -8 kg, ale u me to je stres= cpu se.
    Pokud potrebujes schodit a dokazes pak jist dobre dal a sportujes tak asi idealni.
    Ex dodržel vse a tech 25 ma dole do dnes.
    Kamoska taky, ta sundala za stejnou dobu co ja 22kg a taky uz to nenabrala.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    A Keto diet? Nějaké zkušenosti a názory?
    SABATHSASULE
    SABATHSASULE --- ---
    MONROE: Asi 4x...skvělý výsledky, ale neudržitelný pro mě
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ARGANNAH: Takže když by si člověk průběžně měřil glukózu, zkoumal a zapisoval, tak by si vytvořil ideální jídelníček na míru? Skoro se mi chce s tím zaexperimentovat :o)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Zajímavé. Pro skeptiky, podstatně méně kontroverzní, než naznačuje provokativní titulek.

Radkin Honzák - Názory Aktuálně
    http://blog.aktualne.cz/blogy/radkin-honzak.php?itemid=26786
    WERKA
    WERKA --- ---
    KOCHANSKA_CH: To víš, žraloci, co sežrali českou učitelku na Jadranu, už vyšli z módy ;-)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Zřejmě je sezóna článků o morbidní obezitě:
    Morbidně obézní chlapec z Indonésie váží v deseti letech 192 kilogramů - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...-deti-vychova-hlad-dieta-p9d-/spolecnost.aspx?c=A160629_125919_spolecnost_bib
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Morbidně obézní žena se živí svým tělem, vydělává 50 tisíc měsíčně - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...ika-obezita-stitna-zlaza-1px-/spolecnost.aspx?c=A160630_095901_spolecnost_bib
    VON_PAULUS
    VON_PAULUS --- ---
    MAR_TINA: Jo, to možná jo. Já ale obecně moc nevařim, tak to pak právě řešim, když už se do vaření puatim. Prostě úvahy z nudy nad hrncem.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VON_PAULUS: řešení takovýhle pí... detailů mi připadá na hranici poruchy
    VON_PAULUS
    VON_PAULUS --- ---
    MAR_TINA: No možná... já se v tom právě nevyznám, tak mě to docela zajímá... protože doma dost diskutujem na téma, co všechno naházet do "kotlíkový číny" (rozumějte: klasiká směs: maso, cibule + co dům dal) tak, aby si z toho tělo vysosalo co nejvíc benefitů...
    Někdo může namítnout, že kotel zeleniny a kvalitní maso je kombinace dost zdravá sama o sobě, já si ale řikám, když už se s tim s... patlám, tak a't to stojí za to, ne.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VON_PAULUS: to je spíš nějaká všeobecná urban legend, ne?
    VON_PAULUS
    VON_PAULUS --- ---
    CORNELA: No já si chtěl doma šplhnout :-D
    Jinak to taky nehrotím, ale jde mi spíš o ty všeobecně známý "nebezpečný zeleniny" jako brokolice, kedlubny, řapíkatý celer; a o špenát a mangold, který neumím zařadit. :-D
    Každopádně ale díky za názor! :-)
    VON_PAULUS
    VON_PAULUS --- ---
    CORNELA: No to vím... ale bez ohledu na to, jsou prý určité typy potravin (především prý zeleniny) které prostě ŠZ negativně ovlivňují, protože obsahují nějaké látky, které mají negativní vliv na tvorbu hormonů a vstřebávání jodu ...a všechno to, co s tím souvisí...
    Je to fakt? Nebo je to nějaká bio-blbost, co jich je plnej internet?
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    MARKYSHA: chlorela mne netrapi, díky své profesi vím co je zač :-). To s vápníkem jsem nevěděla díky, asi bych si ho mohle vzhledem k rodinné dispozici víc hlídat (budu pidimu chodit na oříšky, mliko nezvladam)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SOLEI: Cholesterol se hlídá a taky vápník, aby ho nebylo málo. Já mám teba autoimunitní zánět, takže to nemám přehánět ani s jódou, třeba ta propagovaná Chlorela, tu mám zakázanou.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    VON_PAULUS: typy potravin nevím, ale doktorka u toho hlídala i cholesterol - takže za zatěžující bych považovala potraviny zatěžující játra. Seznam najdeš v dietě na mononukleozu
    VON_PAULUS
    VON_PAULUS --- ---
    SOLEI: No možná by to chtělo kontrolu, nebo ještě chvíli počkat, jestli to zlepšení není prostě pozvolnější (třeba kvůli té zimě).
    Jinak to vstřebávání hormonu můžou taky omezovat některý typy potravin, ale přiznám se, že fakt nevím který... nemáš třeba za sebou nějaký velký stravovací změny v posledních týdnech?

Jo když už jsem u těch potrvin... nemáte někdo někde nějaký oficální seznam těch potravin, co maj na ŠZ negativní / pozitivní vliv? Zajímalo by mě něco spíš oficiálního... informace z netu si totiž, jsme zjistitli, protiřečí..... někde třeba zakazujou špenát, jinde ho doporučujou, stejně je to s fazolema a jáhlama.... tak já už fakt nevím...
    Není tu nějaký lékař / medik, co by ofotil kousek skript?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    VALENTINA: U mne ne - jak jsem psala vedle - letos v lednu hodnota TSH 2,17 - u mne nej výsledek za posledních snad 20 let.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    CORNELA: Ja vím, byla jsem na krvi před mesicem, přidali mi ale nezlepšila jsem se :-(
    Celá se nějak rozpadam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam