• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    POZITRON: aha, to jsem nějak přeskočila, já jen že se ohání tím, že jí zdravě, žádný junk a že je vlastně podvyživená
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALENTINA: dyt pise, ze je schopna celej den nejist a vecer vyzrat celou lednicku
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MART1NKA: já s tím souhlasím, ale jak pak vysvětlit to, že tak málo jí a tolik váží? je možný, že různýma dietama se člověku fakt tak zpomalí metabolismus? nebo kecá a večer sežere co může?:)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MADIETTA: omg, ta vubec mele pekny blbosti

"Je spousta předsudků, že tlustý lidi smrděj. Jak se víc potěj, tak víc smrděj. I s tím jsem se setkala, ale přitom to není pravda! Moje zkušenost je, že hubený smrděj daleko víc. "
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MADIETTA:
    VALENTINA:
    Kamarátka doktorka na to vždy povie: Maximálne 20kg!
    Ano, spomalený metabolismus, nadváha, ale za 150kg si môže sama.
    AIJA
    AIJA --- ---
    Tak té stahovačky fakt nepomůžou. Ale fandím jí, aby jí ten trenér pomohl. Alespoň trochu.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VALENTINA: já taky, už přes dvacet let. Jako jo, jsem tlustá, ale 150 kilo fakt nemám.
    Jakmile je hypofunkce kompenzovaná, je člověk v podstatě zdravý, metabolismus je pomalejší, to je fakt, ale s tím se prostě musí počítat.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MADIETTA: mě by zajímalo, jeslti je fakt možné takhle ztloustnout jen kvůli štítné žláze. sama hypofunkci mám.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ARGANNAH: no já nevím, přijde mi to takové typické. Za moji tloušťku může štítná žláza, jasněééééé, a hubený ženský jsou všechny určitě strašně nešťastný a chlapi s nima nevydrží, určitě by radši měli tlustou, protože my jsme víc v pohodě... blá blá blá.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Dobrá baba :)

Život v XXXXL | Příběhy lidí
    http://www.pribehylidi.cz/rozhovory/zivot-v-xxxxl/
    KYO
    KYO --- ---
    ARGANNAH: Uz je objednan a vyplnujeme poctive tabulky prijmu a aktivit :)
    KYO
    KYO --- ---
    ARGANNAH: OK. Zkusime s ni jednu konzultaci a kdyz bude muzi vyhovovat, tak uvdime :) Je trochu slozitej pripad.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KYO: Tisíckrát ano.
    KYO
    KYO --- ---
    SOLEI: Aha, no ja myslela konkretniho doktora na doporuceni, kdo k nekomu z vas primo dochazi.
    ARGANNAH: Je docela draha. Stoji to za to?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KYO: Cajthamlová.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KYO: přímo v endokrinologickém ústavu Praha na národní třídě je dietologie
    KYO
    KYO --- ---
    SOLEI: Endokrinologa ma, shanim dietologa
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    KYO: přímo endokrinologických ústav v praze
    KYO
    KYO --- ---
    Zdravim, shanim pro partnera dobreho dietologa z Prahy, ma nekdo nekoho na doporuceni?
    Mel by to byt nekdo, kdo se vyporada s jeho zdravotnimi problemy (endokrinologicky povedomi) a taky jeho tvrdsi palici :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SARAJ: to je muj sen, to by mi pomahalo velice. Ale holt nemuzu mit vsechno.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    NIGHTFURY: 7
    MAR_TINA: tez rozumim a soucitim, ani 12 tisic kroků denně (a tu a tam 20k nebo 30k) neudelalo skoro nic, kdyz uz, bylo nutny z toho aspon 6k ujit v kuse a vyssim tempem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam