• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    TESSS
    TESSS --- ---
    Jak je to přesně s tou stitnou zlazou? Pořád nějak nechápu, proč by měl byt někdo tlustej? Po nasazeninasazení medikace jsme zhubla zhruba těch 10kg. Tak nějak mi z toho vyplývá, že pokud se dodržuje medikace váha by se měla srovnat.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    AIJA: Jo, teoreticky to funguje, ale ne když si můžeš tu čokoládu konečně v klidu vytáhnout až když voni všichni vypadnou spát :o)
    AIJA
    AIJA --- ---
    TAPINA:
    To opravdu funguje. Když už sladké, tak dopoledne. Ovoce taky dopoledne. Ovšem průser u mě je, že mlsná mě honí až večer a talířem nakrájený mrkve se prostě jen tak neoblafnu:-)
    AIJA
    AIJA --- ---
    VALENTINA:
    Lže především sama sobě.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    VALENTINA: Ano, většínou to probíhá tak, že jí málo, metabolismus se smrskne na minimální záchovnou úroveň a když pak z nějakého důvodu jednou sní víc, tak to všechno uloží rovnou do tuku beze zbytku. Já teda bohužel funguju podobně.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Z mojí zkušenosti s kamarádkou, která váží taky něco přes 150 kg... Tihle lidi už kolikrát ani nevnímají, že jedí. Oni vám budou fakt tvrdit, že celý den skoro nejedli a že jedí zdravě a málo a budou tomu věřit. Kamarádka měla za úkol zapisovat jídelníček, když ji hodnotil psycholog a psychiatr kvůli možnému bariatrickému zákroku. Nebyla toho vůbec schopná, nezapsala skoro nic. Nakonec ji k tomu doktor nějak přiměl s pomocí jiné kamarádky, která nad ní dělala dozor, a ukázalo se, že má denní příjem úplně neuvěřitelný, nějakých 8000 kcal. O většině z toho jídla byla schopná se do krve hádat, že to vůbec nejedla.

Jo a na tu bandáž ji samozřejmě neschválili, jednoznačný závěr byl, že je natolik nedisciplinovaná a labilní, že by to prostě přežrala.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Mám kamarádku, která měla podobnou postavu, taky to bylo dlouho furt štítná žláza, diabetes (z čeho asi?), psychické problémy. Asi před rokem se zapojila do Systému asistovaného hubnutí, který spočívá v tom, že má osobní výživovou poradkyni, která jí konzultuje jídelníček, omezení spočívají v tom, KDY se jaké jídlo smí jíst, ne CO se smí jíst (mohou cokoliv, ale třeba sladké jen dopoledne, atd.). Má dole prvních 30 kg, o štítné žláze nějak není slyšet, diabetes se normalizuje a ta psychika se taky nějak podezřele lepší :o)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALENTINA:
    "Když je vedro, tak je to ještě horší. To vůbec nejsem schopná přes den jíst, to nesním vůbec nic. Jak se pak večer ochladí, je tma a není takový vedro, tak to jsem zase schopná sníst celou ledničku. "
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VALENTINA: podľa mňa má nejakú ppp. pravdepodobne binging.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    POZITRON: aha, to jsem nějak přeskočila, já jen že se ohání tím, že jí zdravě, žádný junk a že je vlastně podvyživená
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALENTINA: dyt pise, ze je schopna celej den nejist a vecer vyzrat celou lednicku
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MART1NKA: já s tím souhlasím, ale jak pak vysvětlit to, že tak málo jí a tolik váží? je možný, že různýma dietama se člověku fakt tak zpomalí metabolismus? nebo kecá a večer sežere co může?:)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MADIETTA: omg, ta vubec mele pekny blbosti

"Je spousta předsudků, že tlustý lidi smrděj. Jak se víc potěj, tak víc smrděj. I s tím jsem se setkala, ale přitom to není pravda! Moje zkušenost je, že hubený smrděj daleko víc. "
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MADIETTA:
    VALENTINA:
    Kamarátka doktorka na to vždy povie: Maximálne 20kg!
    Ano, spomalený metabolismus, nadváha, ale za 150kg si môže sama.
    AIJA
    AIJA --- ---
    Tak té stahovačky fakt nepomůžou. Ale fandím jí, aby jí ten trenér pomohl. Alespoň trochu.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    VALENTINA: já taky, už přes dvacet let. Jako jo, jsem tlustá, ale 150 kilo fakt nemám.
    Jakmile je hypofunkce kompenzovaná, je člověk v podstatě zdravý, metabolismus je pomalejší, to je fakt, ale s tím se prostě musí počítat.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MADIETTA: mě by zajímalo, jeslti je fakt možné takhle ztloustnout jen kvůli štítné žláze. sama hypofunkci mám.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ARGANNAH: no já nevím, přijde mi to takové typické. Za moji tloušťku může štítná žláza, jasněééééé, a hubený ženský jsou všechny určitě strašně nešťastný a chlapi s nima nevydrží, určitě by radši měli tlustou, protože my jsme víc v pohodě... blá blá blá.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Dobrá baba :)

Život v XXXXL | Příběhy lidí
    http://www.pribehylidi.cz/rozhovory/zivot-v-xxxxl/
    KYO
    KYO --- ---
    ARGANNAH: Uz je objednan a vyplnujeme poctive tabulky prijmu a aktivit :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam