• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MONROE: blbost. Právě z lásky k sobě máš dělat veškeré změny ve svém životě!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    MONROE: Zadýchávat se můžeš i díky nemoci nebo kouření.
    Nestačit s dechem není důvod, proč se nemít ráda.

Respektive - člověk nemusí být unešený sám ze sebe, ale proč si na sebe nabalovat něco, co mi nepatří...
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MONROE: Nemohu. Nemas zac. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: a kdo jiný tě bude mít rád, než ty sama? A dokážeš pomáhat někomu a pečovat o někoho, když ho nemáš ráda? Jak chceš pečovat o sebe (včetně hubnutí), když se nenávidíš?
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MONROE: Neříkám, že píšeš něco špatnýho. Říkám, že odhaluješ dost soukromí a životních situací, které tě potkávájí a i způsob jejich řešení. Což je všechno to, co lidem (ano, i mně) dovoluje udělat si na to nějaký názor.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MONROE: nepíšeš nic špatného, opravdu ne.
    Jen pořád dokola píšeš, v různých obměnách, jak nemáš ráda sama sebe. Nebo spíš nenávidíš.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MONROE: Ano. Vím "jen" to, co jsi tu napsala a to co píšeš všude po nyxu.. Pro názor je to dostačující. ;)

ARGANNAH: Takhle bráno..asi máš pravdu. :)
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ILLUZE: na se cítím nejlépe, když vypadám co nejpřirozeněji a nenápadně :) Starám se o sebe hlavně z zevnitř (pohyb, jídelníček, celkový životní styl).
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ECLECTICA: A tak nemusím být k mání.
    Chci se líbit. Sama sobě :)
    Prostě se cítit dobře sama se sebou...
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MONROE: fobie nějaká forma sebemrskačství?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KOVOVAMINCE: Hlavní nepřítel Monroe je Monroe sama. Nemá imho smysl hrozně řešit kapající kohoutek, když prasklo potrubí a v domě je vody po kolena.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    ARGANNAH: Ale takový "partner" situaci asi úplně nepomůže.. :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KOVOVAMINCE: Nesouhlasím. Mně se takhle přes net jeví, že Monroe je v takových sračkách, že jí sebeandělštější partner nepomůže, dokud si nepomůže ona sama.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    MONROE: Přestaň s nim spát a najdi si někoho normálního, než se z toho fakt zblázníš.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    MARKYSHA: Já volím mod šedá myška, dokonce jsem se i přestala líčit (což v mém případě znamená, že nepoužívám řasenku), představy že bych měla mít na sobě něco sexy, ve mně vyvolává paniku. Tohle dle mého není věc tloušťky a dokonce ani sebevědomí. Jen prostě nejsem pro nikoho k mání a je znát, že se tohohle klání neúčastním. (Ale nijak to neodsuzuju, chápu, že se lidi chtějí líbit, jen to sama mám jinak.)
    ISCH
    ISCH --- ---
    ARGANNAH: Ja jsem se k ty "rozumny vaze" priblizila, mam aktualne nejmensi cisla (od zacatku stredni) a pomalu se zacinaj rozevirat ty nuzky vyberu (ja to teda zase trochu tlumim bodymodifikacema a vlasama na 2 cm :)).

A nevim, co uplne myslis tim "jebne mi", ale ja si v podstate uzivam to, jak se o me zacinaji zajimat muzi, kteri me pred tim nevnimali jakkoliv sexualne. A vsechny je hezky posilam do prd*le.
    Ackoliv chapu, ze proste neporuci tomu, co je pro ne pritazlive, tak ja zase odmitam byt s nekym, kdo by mi v situaci "pribrala jsem" oznamil, ze me nepovazuje za pritazlivou a papalala. Potrebuju vztah budovat na jinejch hodnotach.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    ILLUZE: To říká snad každá holka, kterou znám. Že radši pivase nebo špek, než Kosteje nesmrtelnyho. Já to mám holt opačně :-)

Ovšem to, že pak masivnejsi ženská vypadá, jako že tomu chlapovi všechno sežere a nadávkem mu namlati, když neumeje nádobí, to je bohužel nevýhoda, to máte pravdu. To zase opticky s tím oplacanym vypadá líp.

SOLEI: Tak stárnutí a změny v dlouhem čase jsou něco jiného, kdyby mi muž ztloustnul, tak se taky nerozvedu :-) Nejspíš bych si na holt postupně zvykla a dobrý. Jen bych si takového prostě defaultne nevybrala.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MADIETTA: ale to si piš, že slyšela, ale prd si z toho dělám ;-)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TESSS: tak jasně, ale je to výrazně menšinová komunita.

Krom toho, což už se dřenilo mockrát právě i v klubu o boubelkách, je mnoho mužů, které oplácané ženy sice přitahují, ale v životě by s takovou nechodili, právě proto, že prostě mají z většinového mínění nastaveno, že to prostě ne.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MARKYSHA: jestli se ti nikdy nestalo, že na tebe chlap vyjeveně zíral, když jsi dala najevo jen náznak zájmu, případně ti rovnou neřekl, že s velrybou teda fakt ne, pokud jsi v životě neslyšela (nejenom na sebe) "panebože, jak ta se sem může cpát, co si proboha myslí", tak máš zřejmě opravdu velké štěstí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam