ARGANNAH: tam je to prostě o té opakované zkušenosti...
má čerstvá a ano, budu si na tento typ lidí dávat pozor
kdysi mne strašně vytočil v jedné firmě kolega, který přilít neskutečně vytočený a řekl mi, že to prase, co čeká na něj a s nímž se měl sejít, ať pošlu domů, že nemá zájem se sejít
musela jsem odborný pohovor na velmi specifickou pozici odtáhnout sama - fakt jsem zuřila, nechal mne v tom vykoupat, ale já neměla koule na to, abych toho člověka poslala pryč
když jsem pak na kolegu naběhla, řekl, že po dotyčném šel na záchod, a to, co tam po něm zůstalo, že to fakt ne a podobného člověka do firmy nepustí
zuřila jsem - stav hajzlíku přece neodpovídá jeho odborným znalostem
o svém týmu však rozhodoval daný člověk, který neměl zájem se s dotyčným vůbec po této zkušenosti sejít a musela jsem jej tedy zamítnout
pak jsem si na to onehdy vzpomněla - měli jsme tu kolegyni, po níž jsem kdysi hned po pohovoru šla na toaletu - zrcadlo zasviněné, papír hozený na zem - přesto jsme do ní šli
a ano, jde o sobeckou a ukřivděnou hypochondričku (která všechno okecá, ale práce skutek utek) - pokaždé, co jsem šla na ten hajzlík a uklízela to tam, jsem si říkala, proč jsem nedala na zkušenost toho kolegy - to, co se dělo kolem jejího odchodu, mne vycukalo tak, že podobnou zkušenost už prostě odmítám znovu podstupovat