• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Nic o ní nevím, fakt jen letěla kolem mě. Ráda se dozvím něco bližšího.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: dělá, ale asi se soustředí jinam než tyhle FB stránky.
    Spíš bych ji ale nedoporučila.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    FAILBETTER: čistě jen ze zvědavosti se zeptám, zajímá tě to jen v souvislosti s obezitou?

A k tématu celkově (omlouvám se, nikdy jsem se o to nijak víc nezajímala, člověk nestíhá všechno): co vlastně má být poselstvím?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    A teda napiš, když něco najdeš, taky by mě to zajímalo.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Tahle dáma kolem mě letěla na FB, už to podle všeho moc nedělá, ale třeba by věděla

https://www.facebook.com/Lu-Cie-plus-size-modelplus-size-guru-1092856824080272/
    FAILBETTER
    FAILBETTER --- ---
    ahoj, je tu někdo (nebo neznáte někdo někoho), kdo se zabejvá body positivity? existujou třeba nějaký skupiny (v reálným světě, ne jen na nyxu .)), kde se lidi o tomhle baví, případně jsou nějak aktivní i veřejně? ideálně praha... dávám dohromady tipy z pracovně-kulturně-osvětových důvodů .)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Úplně jsem sem zapomněla dát tohle. Dejte si!

Jak si nepodělat život: Až budou krávy lítat — Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/...12963196133-jak-si-nepodelat-zivot/21751212010-az-budou-kravy-litat/
    SUPET
    SUPET --- ---
    MONROE: pokud ted nemas energii na nejaky vetsi pohyb, tak si zkus aspon treba v sede s natazenyma nohama zatinat a povolovat stehenni svaly. Zatinej na par vterin (2 - 5) podle toho, jak budes zvladat a dej si takhle treba 3 serie po deseti opakovanich. Tohle muzes delat prakticky kdykoliv a kdekoliv a nijak extra by te to vycerpat nemelo. Ale samozrejme to delej jenom pokud te to nebude bolet. Kdybys to zkousela a zacalo te pri tom pichat v kolenech nebo tak neco, tak v tom nepokracuj.. ;)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MONROE: Já si dávám 2x ročně 3 měsíce tohle. https://www.aktivnizvire.cz/vyziva-kloubu-kone
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MONROE: Z mastí se mi jeví jako nejlepší Traumaplant - což je vlastně kostival.
    SUPET
    SUPET --- ---
    MONROE: kup si Hyalfit, Colafit, Celadrin nebo neco podobneho na klouby a snaz se posilit svaly. Idealne nejakym setrnym pohybem typu plavani, pripadne kolo / rotoped. A pokud mozno se zkus nejakou dobu vyhybat drepeni, kleceni, sezeni se skrcenyma nohama a idealne i te chuzi po schodech, kdyz to pujde. Hlavne teda ze schodu. Vim, ze se to snaz rekne nez udela, ale tem bolavym kolenum to fakt pomuze..
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MONROE: Ibalgin krém třeba... Pak existují i různé kostivalové a arnikové masti či gely, pokud chceš něco přírodnějšího.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    PALEONTOLOG: Slovo "tlusťoch" je podstatně méně toxické než hledání taktik, jak někomu "vnutit" životní styl dle svých představ.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    COWBOY: U těch procházek se ale může to stravování nastavit - brát sebou ovoce a zeleninu, dobře připravené saláty.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JUPIII: vydržíš to rok, pak vyhoris, tlusťoch zůstane zpátky ve svý bublině a oba máte depresi :-D protože, kdyby tlusťoch chtěl, dělá něco už teď.

Sorry, jestli někoho uráží slovo tlusťoch!
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    JUPIII: Chození, plavání, vsechno fajn. Ale začíná to u jídla. To je základ.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    Prosím, interpunkci si nějak přeskládejte :)
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    SRNECEK: Jestli na to máš psychicky i fyzicky, choď s ní/ním na procházky. Vytáhni ho jednou týdně plavat, na kolo, kamkoliv. Občas na koncert, do divadla, na výstavu. Případně víkendový program výlet, delší procházka.
    I sedací divadlo je lepší než ležení u televize. Ale, uznávám, že to bude náročné.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    SRNECEK: Zkusil bych kontrolovat vodu. Prostě ať hodně pije vodu.
    Takhle z volejte radit je těžké. Nevíme co jí, na čem ujíždí,...
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    ARGANNAH: Jasne, ale tak zase to nemusi byt styl komunikace "ja vim vse a ty jsi curak".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam