MADIETTA: Úplně bez urážky, ale přijde mi, že součást celé hubnoucí/udržovací akce musí být nějaká realistická očekávání. Třeba já osobně, ani vychrtlá, nebudu nikdy křehká víla. Mám široký ramena, hrudník, boky, velký prsa, prostě jsem robustní a velká. Navíc mám horší spalování a tendence se přežírat, takže je mi celkem jasné, že na vílu to prostě nikdy nedotáhnu. A je dost pravděpodbné, že ani svoji optimální váhu ne, protože to už bych tomu musela podřídit fakt úplně všechno, což nemůžu, ani kdybych chtěla.
Takže nehodlám mířit ani své váhové minimum a asi ani na optimum, počítám, že nejlepší možný výsledek bude tak optimum + 5, možná i + 10. A jestli se mi to povede, tak se budu tvářit sakra samolibě a budu se sebou hrozně spokojená, i když budu pořád větší a tlustší než víly a štíhlé ženy. A jeslti se mi v tu chvíli bude někdo vysmívat za tloušťku, tak se leda tak uchechtnu, že nemá ponětí, co tloušťka je.
Mířit na barbie by mi přineslo jen trápení, selhání a mizérii, tak proč si to dělat. Každej máme něco, no, a jestli to nejhorší, co se o mně dá říct, je, že jsem tlustá, tak to je ještě moc pěkný skóre :o)
Čímž samozřjemě nechci říct, že jsem strašně šťastná, že jsem tlustá a v ničem mi to nevadí, ale že prostě odtud potud, no. A že by někdo strkal do jednoho pytle holky s pár kilo navíc a morbidně obézní sotva se valící, to jsem fakt nikdy neviděla. A blbé kecy trotlů, pro které je tlustá každá, která má o deko víc než modelka Victoria's Secret (a i ty mají tuhle velký nos a tamhle zase moc velký zuby), v potaz teda neberu vůbec, holt někteří lidi jsou dementi, no.