• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    MART1NKA: Jojo a samozřejmě že jsou vykreslení tlustí a nechutní... kdo jiný by mohl hejtit na internetu.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MADIETTA: Southpark mal krásnu sériu na ľudí, čo píšu tieto komentáre.

NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MADIETTA: (Nejen) Janě bych přála tak +30 kg ze stresu nebo deprese, ať si to pak zkusí s tou tvrdou rukou.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    V rámci přípravy na možný aktivismus si dělám printscreeny.

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ANNIKA: Já bych se vykašlala na analýzy, co se přesně pod tou kůží děje. To, co z toho procesu vidíš, je super - mizí ti břicho a možná i kondice se zlepšuje. Hlavně nezačni ubírat jídlo a šílet s triky, jak se dostat na váze co nejníž, klidně se úplně přestaň vážit, pokud tě to zneklidňuje. A dělej dál, co děláš. Zřetelně to funguje.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    ANNIKA: u mna po namahe 3 dni za sebou a pred menstruaciou +2,5kg, ktore po zacati menstruacie behom par dni “odisli”, mam 173cm a som vraj osvalena. Ale uz toto je dost velke cislo. Urcite sa meraj, tam su tie ubytky niekedy zaujimavejsie.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ANNIKA: svalům pár týdnů trvá, než si zvyknou na zátěž. K intenzivnější regeneraci potřebují víc vody, takže člověk může přechodně i nějaké to kilo, kilo a půl příbrat.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANNIKA: Spis se v tech svalech drzi voda, ja to tak mam.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    PISTA1: no ostatni ti uz napisali ze toto nie je moc zdravy jedalnicek, ale ako niekto kto sam mal priserne navyky a prilezitostne stale ma, absolutne chapem ze aj toto je pokrok a holt malokto zvladne zo dna na den komplet zmenit svoje stravovanie. Mne to trvalo roky (a medzitym som len priberala, ake ironicke :P). Takze drzim palce, je to beh na dlhu trat.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    CORNELA: Tak nežeru to samodřejmě furt, blbě sem to napsal. Ale občas, když dostnu chuť. Salát nebo vejce cca jednou za 14dnů, někdy ani to ne. Buchtu když upeče tchýně tak 250g v sobotu k snídani. Ty nudle jsou častější, to uznávám.
    Zkoušel jsem to utnout komplet, ale po 14 dnech sem se na to vysral. Nedalo se semnou vydržet, nervní, nasranej na všechny okolo. To fakt nešlo. Radši dám jednou za čas něco nezravýho, víc zvýším aktivitu, jsem v klidu a pohodě.
    Ohledně cukrovky. V létě sem vysadil jedny pilule, kontrola před pár týdnama Glykovanej 41 mmol/mol předtím se mě to motalo kolem 50.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    A když nad tím přemýšlím, bílý pečivo jsem vynechala už v minulém tisíciletí :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: To je jeste dobry, ja kilo tejdne :-D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: A mně by se vrátil zánět střev. :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PISTA1: popisuješ výživu, na kterých bych přibrala kilo za měsíc ;)
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Na mě teda fuguje to "nežrat a hejbat se" ale já jdu dolů ze 150, tak to jde dobře samo.
    Jídelníček jsem změnil relativně málo. protože jsem se už předtím díky cukrovce snažil jíst tak nějak relativně zdravě.
    Hlavní změna je vtom, že jsem úplně vypustil bílé pečivo, dávám si jen celozrné k snídanii, občas oběd když mám hoňku pak už nic.
    Dál pak slaný mňamky,( brambůrky, tyčky ...) ty jsi dám jen třeba někde pár kousků na návštěvě, doma zásadně nekupujem. Když dostanu nezřízenou chuť na slaný, řeším to oříšky.
    Sladký sem moc nemusel s tím problém nemám, ale buchtu k snídani si dám bez problémů. V případě nutnosti, kousek čoko se stévií. Umělý sladidlo do čaje sem vyměnil za čekankový sirup.
    Hodně jsem ale zmenšil porce.
    Dřív nebyl problém posnídat dva konspitze, 10deka šunky, 10 cihly, 15 vlašáčku.
    Teď jedu 1 ks pečiva a 10 salámu, 5 sejra. Nebo si klidně dám 15 salátu, nebo ruský vejce, ale jen s tím 1 pečivem.
    Na obědy jsem chodil hlavně do hospod. Teď točím rýžový nudle s kuřecím a kebab salát, občas si skočím na něco klasickýco na co mám v tu chvíli chuť. Zrovna v pátek jsem si dal řízek se salátem.
    Jediná prasárna který jsem se nezbavil a asi nezbavím je zero cola, vím že je to humáč, ale když bych měl přestat i s ní tak to asi nedám.
    Když sem začal, poctivě sem si psal 2 měsíce všechno do kalorickejch tabulek. Přestalo mě bavit psát furt to samý, začnu zas ve chvíli kdy budu 14 dnů stagnovat nebo půjdu nahoru.
    Třeba poslední tejden mě přijde, že žeru naprosto srašně, čekal jsem tak kilo nahoře, ale místo toho o kilčo dolů.

Co je divný, tak na sobě nepozoruju žádnou změnu, ani když koukám do zrcadla ani fyzičku. Kancl máme ve třetím patře a nikdy sem neměl problém, ža bych se musel na schodech zastavit a vydejchat to. Jediný co pozoruju je , že jsem už 3x musel zkrátit pásky protože došli dírky a jsou mi 2xl trička který jsem vyřadil protože na mě byly trašně narvaný. To spíš lidi okolo se mě pořád ptají kolik sem schodil.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    U mě je výsledek intenzivního cvičení a nepřežírání, že mi poměrně výrazně narostly některé partie (paže mám vysloveně svalnaté, prdel trčí kus za mnou), ale váha se ani nehnula a objem tukového obalu odhaduju na stále stejný, prostě ať dělám co dělám, tak to sádlo na mně zůstává, i když se pod ním dělají svaly. Výsledek je, že mám postavu vlastně asi o něco horší než předtím. Ale jako kondici mám excelentní, to jo.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CORNELA: Ale vždyť jo! Vidět to bude, respektive na pohled. Ale na váze se to může projevit jen velmi omezeně. Zažila jsem to mockrát u sebe a zažila jsem to i teď ve svém blízkém okolí. Chlápek po čtyřicítce, notorická kanclkrysa, co ve dne v noci (hlavně v noci, protože otec od rodiny) datlila do kompu s flaškou coly a pytlem sušenek u ruky. Výsledek - mohutná blahobytná vana, váha už v rozmezí obezity, pak mu našli cukrovku. Pak změnil práci, začal makat fyzicky a v noci pořádně spát, protože ani s tou colou nevydržel ponocovat jako dřív. Zdůrazňuju, že se stravou neudělal skoro nic, jen skrze cukrovku vynechal ty sušenky a colu. Výsledek: po dvou letech vana pryč, cukrovka pryč, je z něj silák a vypadá jak antické sochy Dia (s tím, že malé bříško mu teda zůstalo).

A na váze - blbých sedm kilo dole. Za celé ty dva roky! A první rok se mu to nehnulo skoro vůbec. Kdyby nešlo o změnu práce, ale o hubnoucí pokus, tak to už dávno vzdal s tím, že nový režim nefunguje.

Proč to píšu - protože se tu střídají stesky na příliš drastické jídelní režimy se stesky, že míň "žrát" a cvičit nepomáhá, protože to někomu neneslo na váze žádné efekty. Tak ono to ale ve skutečnosti právě pomáhá, jen jsme všichni vykrmení těmi success stories, kde se hází desítkami kil za pár měsíců. A přitom to je přesně to ukázkové nezdravé a neudržitelné hubnutí.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA: :) ja tim chtela naznacit, ze “nezer a cvic” se moc pekne rika, ale biochemie neni takhle jednoducha, ma svoji hlavu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BERUSKA_CA: vůli to přetlačím, ale ten pocit hladu nebo nedostatku energie tam prostě je.
    nejsem psycho jako nalezenej pes! :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam