• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    JUPIII: Třeba ti odpoví nějaký odborník-lékař, nicméně v mezičase si vygoogluj "bodystat". :) Nechat si změřit zhruba složení těla a podle toho vypočítat makra je skvělá věc, akorát předpokládá, že budeš jíst mechanicky, tzn. budeš si všechno vážit, zapisovat a trefovat se do denních dávek maker. To celé třeba rok. Pokud tohle nejsi ochotná dělat, nevím, jestli takové měření má vůbec smysl nad rámec toho, že ti řekne, kolik máš reálně nadváhu. Ne podle váhy samotné, ale podle množství tuku.

Jiná věc je, že na mě ta firma působí poněkud neseriózně - vyplňte nám tady osobní údaje a my se ozveme, wtf. To bych si spíš našla nějakou zavedenou kliniku, kde neriskuju, že zadáčo předávám osobní údaje komusi kdesi.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    Co si myslíte o tomhle způsobu hubnutí? Je to zas nějaký podvod "speciální přístroj" anebo to má cenu zkusit? Díky

Hubneme s profesionaly upr 2 – Hubneme s profesionaly
    https://hubnemesprofesionaly.cz/exam/?fbclid=IwAR0AzH94ZKqPqtjIBpUvucCrKGWLuMG_8HG7tPFqEXCO7JtwgncAIsugoWg
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Institut moderní výživy o obezitě, "fit fat", "zdravé obezitě" apod. Skvělý jako vždycky, většinu jsem věděla, ale mají hodně zajímavých studií delanych v řádu třeba 35 let a vynikající data.

Reálný pohled na OBEZITU: Hnutí HAES vs. zdravotní rizika.
    https://youtu.be/P0ZJrpYalZg
    AIJA
    AIJA --- ---
    Mně se od nich osvědčily bundy, kabáty a dlouhé sukně. Jinak pleteniny, šaty apod. šupajdily zpátky.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    TAPINA: tak to mám zjevně šťastnou ruku při výběru, nic takového se mi nestalo.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    TAPINA: Totéž, nachytala jsem se vloni na hodnocení zákazníků, miliony kladných hvězdiček, nadšené výlevy, jaká je to krása a přišly nepoužitelné hadry. Všechno jelo zpět, i docela drahé věci, ne jen levná trika.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MADIETTA: Mně všechno z Bonprixu do půl roku skončí jako hadry na doma, protože ty materiály rychle degradujou.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ANNIKA: mně teda přijde, že se bonprix průběžně pořád zlepšuje, a to jak co do materiálů, tak střihů a stylů. Už to mám nakoukaný, takže vím, po čem jít, a už hodně dlouho jsem nic nevracela, a jsou to samý pěkný věci.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    CORNELA: Přesně.

Ten chlap mi vůbec přijde jako takový Marx obezitologie. Geniální vystižení problému - a pak bác ho, řešení na hovno.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Zajímavé metody, wtf. Nevím teda, co si o tom myslet.
    JUPIII
    JUPIII --- ---
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Jako ale i ten první díl stojí za to, i když název se zdá jen opakovat, co už všichni známe.

Dr. Evžen - Proč dieta nefunguje? (1.díl)
    https://www.youtube.com/watch?v=ng1vOBAZFzg
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Přestože to, co tam zatím je, je celkem fajn :)

Dr. Evžen - Říkají Vám TV pořady o hubnutí pravdu? (2.díl)
    https://www.youtube.com/watch?v=-JpUU3FKXtk
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Ale teda ten YT kanál teda nějak leží ladem, existuje to 4 měsíce, hned zkraje tam dali dvě videa a od té doby nic. Ale jako u doktora z Ikemu věřím, že na to prostě nemají čas.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    FITH: Výborný rozhovor. :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    Vím, že to tu nefrčí, ale díky vánočnímu poukazu na Petrklíč:-) jsem objevila jejich bavlněné nebo teplákové krátké šaty. Mám troje a všechny jednobarevné, protože ty jejich psychedelický vzory jsou dost hrozný.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MONROE: Mě zachranuje Bonprix. Spousta věcí jsou strašný hadry na podlahu, ale vždycky se najde něco ok a pár vyloženě pěkných kousků. Když neco potřebuju, objednám všechno koukatelne v dané velikosti, přijde balík jako blázen, proberu, vyzkouším, většina jede zpátky, ale vždycky aspoň něco ulovim. Třeba džíny s gumou v pase tam mají úplně boží, mívám problém sehnat a tady sedly hned dvoje. Jedny jsou pohodlné jak tepláky, druhé min, ale líp drží v pohybu a ještě mají svy trochu vepředu, ne úplně na bocích, takže hrozně dobře vypadají. I pár halenek odtamtud sklízí samou chválu. Jen se člověk musí prohrabat téma babovskejma pytlema s desivymi vzory.
    MONROE
    MONROE --- ---
    AIJA: V H&M takovy teplakovy (?). Na litacku staci. :) jinak u nas mrknu mozna do toho F&F.
    Jojo, pak ukazu, akorat jsem lehce zklamana z vystrihu.
    Nj, mela bych si veci zkouset v kabince. :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    MONROE:
    Ukaž šaty, prosím. A kalhoty nic? Nešlas tam pro ně vlastně?:-)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Takze to shrnu..

Lindex, katastrofa. Jak cenove, tak vzhledove. Nasla jsem max vel46.
    Zara, nechapu, co ti lidi tam kupuji. Nula, nula, nic.
    H&M ve sleve jsem koupila dvoje kalhoty do zvonu za cca 200kc, spokojenost. :)
    C&A jsem si vybrala saty, jinak co jsem zaznamenala, dost se tam zvysily ceny.

F&F bohuzel nemam v dosahu. :(

Jinak dekuju! :) stejne chci zase zhubnout, tak na litacku to bude stacit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam