• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MARINNE: Nestačí. Jenom jsem chtěl říct, že když chceš chodit, tak se dá chodit všude. A ta chuze je v konečném důsledku mnohdy zdravější, než ta posilovna.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    COWBOY: ak ti staci rychla chodza si stastny clovek co nema problem s chudnutim. Mne nie, rychlo chodim cely zivot. Ja si potrebujem vsetko varit sama, vsetko si vazit, 3x tyzdenne posilka a 1,5hod nordic walking.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    COWBOY: Za tuhle dementni vetu si prosimte klekni na celej vikend do kouta na hrach.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    COWBOY: to jo, ale preci jen predstava, ze clovek prilitne do kanclu uhnanej a zpocenej z rychly chuze a bude takhle fungovat s kolegy, taky nemusi bejt neco co kazdemu vyhovuje
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MARINNE: Rychlá chůze je na hubnutí úplně dokonalá.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    COWBOY: veď hovorím: víkendy, leto a zvyšok posilka.

Inak teda chôdza imho nie je šport, je to bežný pohyb a je to fajn popri cvičení ale chôdza sama o sebe imho nemá až taký vplyv aby z toho padali výrazné centimetre z pása, aspoň mne nie. Nordic walking je niečo úplne iné a mám ho rada, len si to proste vyžaduje viacej času.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    COWBOY: Ona existuje nějaká etická povinnost prahnout po nordic walkingu jen proto, že Sirloonovu přítelkyni to uchvátilo? Postoj "jako ok, ale fakt mě to nebere natolik, abych kvůli tomu šla do vývrtky, radši budu chodit do posilky" je plně legit.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MARINNE: Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    COWBOY: Tvl to ma nenapadlo. Ne, vazne. Chodit mozem aj ja, ale nordic walking na hodku-hodku a pol je nieco ine, byvam v sirsom centre to by vzdy zahrnovalo nejaku dopravnu tepnu a to mi moc lakave teda nepride. Rada chodim do Krce, alebo do Sarky ale po praci to vacsinou roka pred zotmenim nestiham. Takze vikendy, leto, inak posilka.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MARINNE: Chodit se dá kdekoliv. Já třeba chodím do kanclu a z kanclu. Jedna cesta 3,5 km a je to fajn.
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    SIRLOON: jo da sa na tom schudnut, problem je skor casovo ked nebyvas hned pri lese. Ja napriklad potrebujem cca 2,5-3hod s cestou a vacsinu roka to cez tyzden nestiham.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Btw nezkousela jste nektera z vas nordic walking? Pritelkyne se do toho docela zakousla a ted kdyz ma cas, beha po lese s hulkama a airpodama. Ja na jeji tempo nemam, tak se musim plouzit vzadu, ale zase az tak otravny jako jiny kardio to neni 😁
    MONROE
    MONROE --- ---
    Tak nakonec jsem sehnala v Primarku. :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Diky, zkusim to Zalando, snad se zadari. :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KRISKA: u bonprixu je dobrý číst reference od zákazníků - tam většinou píšou, jestli je dobrý brát číslo dle tabulek, nebo jít níž či výš. Každej kus je trochu jinej, já mám zkušenost, že to u většiny kousků sedí, tak třetinu beru o číslo menší.
    Biker shorts jsem si musela vygooglit, protože jsem měla za to, že Monroe shání kraťasy na kolo a chtěla jsem jí doporučit značku, od které jsem loni kupovala kalhoty na kolo já:oD
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    jak vlastne bonprix cisluje ty vetsi cisla? mam zkusenost jeste tak 10 let zpet, ze 38/40 na obleceni bylo spis 42/44 (vrsky).
    jinak co presne jsou bikers short? krom zjevnyho cyklistickyho vykladu ale s vymekcenym sezenim na sedatko sem nasla ruzny fotky a vetsinou to vypadalo jako elastaky nad kolena. tak nevim zda to ma tento sofistikovany nazev nebo se pod tim muze jeste skryvat neco dalsiho
    MONROE
    MONROE --- ---
    No, tak mi mama koupila XL z NY.
    Eh, to jako asi fakt ne. :D Ac stehna nemam nijak tlusty, tak to nedam.
    MONROE
    MONROE --- ---
    SIRLOON: Diky, tam mozna hrozi i osobni omrknuti. :)

48 mi je volnejsi, tak jsi nejsem jista tou velikosti 48/50.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MONROE: kdyztak jeste jukni na decathlon. Tam obcas taky mivaj vetsi velikosti
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: Super, mam to. Hledala jsem jen v sortkach. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam