• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: Super, mam to. Hledala jsem jen v sortkach. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Hledej to pod "krátké legíny" nebo tak něco.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Jak co, ale mají tam napsané, jestli je to skladem nebo na dýl.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Tak v appce jsem ani jedny nenasla.
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: Dobre, mrknu. Jak rychle to asi prosim te dorucuji?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Zkus Bonprix, sportovní obchody s většíma velikostma moc nepočítají.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ahoj, snad nevadi otazka.

Kde prosim sehnat biker short ve velikosti 48?
    Nejak mi doslo, ze ty skaredy kus stehen zakryji, a ukazu aspon spodek nohou, co ujde.
    Jo, a mam jen 158cm, tak aby nevypadaly jako 3/4 leginy.

Diky! :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Kim Kardashian's Crash Diet To Fit Into Marilyn Monroe's Dress For Met Gala Causes Major Backlash Online | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/lili-reinhart-calls-out-kim-kardashian-met-gala-crash-diet/?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GALE: posílám objetí.
    Ale nevyřadila tě.
    GALE
    GALE --- ---
    MAR_TINA: Mně se to nezdálo, mně se to stalo. Při kovidu jsem cvičila jógu online a nebylo zvykem mít zapnutou kameru. Cvičení fajn... ashtanga/vinyasa primary flow upravené, aby se vešlo do hodiny a osekané o ty vyloženě náročné věci. Jednou jsem kameru zapnula, abych se si napsala na cvicitelku kontakt a ona mě poprvé viděla celou naživo. Na jejím výrazu bylo vidět, že ji ten pohled vyvedl z míry. O té doby začala přidávat varianty pro ty, co nezvládají, aniž by jí o to někdo požádal.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    TAPINA: mně to právě po prvním šlo samo jen skrz kojení a strašně mě vyděsilo, že teď nic. kromě toho jsem se fakt nevešla absolutně do ničeho kromě těhotenských legín, už jsem to nesnesla - nezapla jsem ani zimní bundu!! jinak čokoládu hořkou bych si někdy možná tak jako... ale než to na mě přijde, vždycky ji sežere manžel :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANDREJKA: Já jsem čokoládu záměrně nevysadila, ta mi přijde z těch cukrových věcí jako nejmenší zlo (a v pětičlenné rodině už fakt nemám šanci sežrat sama celou tabulku) :o) Takže když je chuť na sacharidovou injekci, kousek čokolády to řeší.
    Fakt je, že já už nekojím a spím víceméně celou noc, těsně po porodu v tom nevyspání a hormonální bouři nešlo vůbec nic a už jsem věděla, že to nejde, takže jsem to ani nezkoušela.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Dneska se mi zdálo, že chodím na nějaké cvičení pro dospělé s prvky baletu nebo čeho a paní lektorka mi navrhla, ať si rozmylsím, jeslti tam dál chodit, že už to bude těžší a ostatním bych to kazila.
    Kdy se zbavím těhle dětských traumátek?!!!
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KEMENTARI: Tiež mám stavbu tela krehká ženuška a chodím na tréningy, aby som zvládala aspoň vyniesť kočkolit do schodov. Keby si sa chcela niekedy pridať, je to cvičenke s váhami, ale žiadny cross fit či vzpieranie. Vlastne sa ti vôbec nezmení postava akurát zosilnieš. Daj vedieť, vysvetlím, ukážem.
    Statné ženy tam teda podávajú úplne iné výkony ako ja. To sa nedá porovnať.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ANDREJKA: Jo v pohodě, dělej si to jak uznáš za vhodné a zrovna po porodu máš fakt šanci se na tu původní váhu vrátit a zůstat tam, i když bude použitá metoda obecně vzato spíš debilní a kontraproduktivní. Ale tady holt nejsi v hubnoucím klubu, kde se lidi navzájem podporujou v divokých a dlouhodobě neúčinných metodách a plácají se po zádech, jak je skvělé, že jim to keto nebo lowcarb báječně funguje, hlavně aby vydrželi. Tady jsi mezi cyniky a skeptiky a já jsem z nich všech ta úplně nejhorší. :D Držím ti palce, ať se cítíš co nejlíp a váha se co nejdřív vrátí na předtěhotenskou úroveň, ale víšjak. Když začneš mít za pár týdnů propady nálad a návaly vyčerpání, tak ať aspoň víš, čím to je.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    ARGANNAH: já spíš chtěla vysadit mouku, která mi přijde hutná a těžká a zbytečně zatěžující. sladký typu čokoláda a sušenky jsem taky vyřadila, ale jím hodně ovoce, a když upeču bábovku, taky si kousek občas dám. strašnou chuť na sladký nepozoruju, cítím se výrazně líp než na začátku, kdy jsem s sebou tahala těch 20 kilo navíc po porodu (nejsem u cílové váhy ani omylem, ale pohnula jsem s tím výrazně) a nevytlačila kočárek do kopce, jak jsem byla vyřízená. + teda v životě jsem nebyla tak strašně v hajzlu jen z pohledu na sebe do zrcadla, byla jsem blízko fakt brutální depresi, teď je mi o dost líp. na mlíko jím hodně tuků (losos, tučný tvaroh, kešu...). čistě omezit objem snědeného mi nedělalo vůbec nic.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ANDREJKA: Jestli kojíš a málo spíš, tak začít bez rozmyslu snižovat nebo nejlíp úplně vyhazovat sacharidy může vést krátkodobě k únavě, emočním výbuchům a strašné chuti na sladké a dlouhodobě k tomu, že akorát děsně přibereš, pokud k tomu máš sklony. Ale jako jasně, je to úplná klasika, chci zhubnout = snížím sacharidy, to je dneska úplný podmíněný reflex. A taky to nějak jakž takž funguje (byť většinou blbě a krátkodobě), akorát to má prostě vedlejší účinky, o kterých by matka malého dítěte měla vědět.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    TAPINA: ty jo díky za tip. Já se teď pokouším zhubnout po porodu a kromě toho, že jsem se rozhodla přestat ZRAT - myšleno ty koňský dávky 10x denně jako v těhotenství - se pokouším omezit pečivo, těstoviny atd. Takže když rodine uvařím těstoviny s omáčkou, já si tu omáčku naliju na zelený fazolky apod. Ale namazat si pomazánku na okurku, to me teda nenapadlo. Vyzkouším hned zítra!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: já jsem tuhle měla nějaké sebezpytování a uvědomila jsem si, že kdybych byla muž, měla bych v klídku děti a ještě byla asi v měřítkách společnosti dobrý otec při současném (neomezeném) podnikáním a koníčcích jako mám dnes bez dětí.

A ještě by nikdo tenkrát neřešil mojí postavu!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Já jsem, jak tu všichni už deset let vědí, vysoká, masivní, robustní ženská, taková Helena Růžičková, sílu mám na ženskou obrovskou, byla by ze mě senza vzpěračka. A jako jo, když mi bylo patnáct, toužila jsem být roztomilá štanglička s divokou hřívou vlasů, aby rodiče měli tu dceru, kterou si za mého dětství představovali, že budou mít, a aby kolem mě lítali kluci. Ale dneska mě daleko spíš mrzí, že jsem se nenarodila jako chlap - zachovat všechno na mé duši i těle, jen vyměnit pohlavní znaky. Síla je fajn. Nefajn jsou stereotypy, předsudky, fatshaming. A fakt, že na rozdíl od tchýně si kufr sundám ze skříně sama, a klidně jednou rukou, teda považuju za přednost, ne za handicap.

Ať se jde tahle společnost bodnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam