• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    Btw nezkousela jste nektera z vas nordic walking? Pritelkyne se do toho docela zakousla a ted kdyz ma cas, beha po lese s hulkama a airpodama. Ja na jeji tempo nemam, tak se musim plouzit vzadu, ale zase az tak otravny jako jiny kardio to neni 😁
    MONROE
    MONROE --- ---
    Tak nakonec jsem sehnala v Primarku. :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Diky, zkusim to Zalando, snad se zadari. :)
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KRISKA: u bonprixu je dobrý číst reference od zákazníků - tam většinou píšou, jestli je dobrý brát číslo dle tabulek, nebo jít níž či výš. Každej kus je trochu jinej, já mám zkušenost, že to u většiny kousků sedí, tak třetinu beru o číslo menší.
    Biker shorts jsem si musela vygooglit, protože jsem měla za to, že Monroe shání kraťasy na kolo a chtěla jsem jí doporučit značku, od které jsem loni kupovala kalhoty na kolo já:oD
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    jak vlastne bonprix cisluje ty vetsi cisla? mam zkusenost jeste tak 10 let zpet, ze 38/40 na obleceni bylo spis 42/44 (vrsky).
    jinak co presne jsou bikers short? krom zjevnyho cyklistickyho vykladu ale s vymekcenym sezenim na sedatko sem nasla ruzny fotky a vetsinou to vypadalo jako elastaky nad kolena. tak nevim zda to ma tento sofistikovany nazev nebo se pod tim muze jeste skryvat neco dalsiho
    MONROE
    MONROE --- ---
    No, tak mi mama koupila XL z NY.
    Eh, to jako asi fakt ne. :D Ac stehna nemam nijak tlusty, tak to nedam.
    MONROE
    MONROE --- ---
    SIRLOON: Diky, tam mozna hrozi i osobni omrknuti. :)

48 mi je volnejsi, tak jsi nejsem jista tou velikosti 48/50.
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    MONROE: kdyztak jeste jukni na decathlon. Tam obcas taky mivaj vetsi velikosti
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: Super, mam to. Hledala jsem jen v sortkach. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Hledej to pod "krátké legíny" nebo tak něco.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Jak co, ale mají tam napsané, jestli je to skladem nebo na dýl.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Tak v appce jsem ani jedny nenasla.
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: Dobre, mrknu. Jak rychle to asi prosim te dorucuji?
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Zkus Bonprix, sportovní obchody s většíma velikostma moc nepočítají.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ahoj, snad nevadi otazka.

Kde prosim sehnat biker short ve velikosti 48?
    Nejak mi doslo, ze ty skaredy kus stehen zakryji, a ukazu aspon spodek nohou, co ujde.
    Jo, a mam jen 158cm, tak aby nevypadaly jako 3/4 leginy.

Diky! :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Kim Kardashian's Crash Diet To Fit Into Marilyn Monroe's Dress For Met Gala Causes Major Backlash Online | Bored Panda
    https://www.boredpanda.com/lili-reinhart-calls-out-kim-kardashian-met-gala-crash-diet/?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GALE: posílám objetí.
    Ale nevyřadila tě.
    GALE
    GALE --- ---
    MAR_TINA: Mně se to nezdálo, mně se to stalo. Při kovidu jsem cvičila jógu online a nebylo zvykem mít zapnutou kameru. Cvičení fajn... ashtanga/vinyasa primary flow upravené, aby se vešlo do hodiny a osekané o ty vyloženě náročné věci. Jednou jsem kameru zapnula, abych se si napsala na cvicitelku kontakt a ona mě poprvé viděla celou naživo. Na jejím výrazu bylo vidět, že ji ten pohled vyvedl z míry. O té doby začala přidávat varianty pro ty, co nezvládají, aniž by jí o to někdo požádal.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    TAPINA: mně to právě po prvním šlo samo jen skrz kojení a strašně mě vyděsilo, že teď nic. kromě toho jsem se fakt nevešla absolutně do ničeho kromě těhotenských legín, už jsem to nesnesla - nezapla jsem ani zimní bundu!! jinak čokoládu hořkou bych si někdy možná tak jako... ale než to na mě přijde, vždycky ji sežere manžel :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ANDREJKA: Já jsem čokoládu záměrně nevysadila, ta mi přijde z těch cukrových věcí jako nejmenší zlo (a v pětičlenné rodině už fakt nemám šanci sežrat sama celou tabulku) :o) Takže když je chuť na sacharidovou injekci, kousek čokolády to řeší.
    Fakt je, že já už nekojím a spím víceméně celou noc, těsně po porodu v tom nevyspání a hormonální bouři nešlo vůbec nic a už jsem věděla, že to nejde, takže jsem to ani nezkoušela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam