• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MONROE
    MONROE --- ---
    ANNIKA: Ja to vyresila tak, ze uz je nechci videt. :D

Ale jo, mas pravdu. Diky. :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: V puberte asi jo, to mas pravdu. Bracha to mel v sedme tride. V te dobe podlehl online hram a pohyb nula. Ale behem par let to shodil a ted si ten zdravej zivotni styl zamiloval a bere to jako normal. Zdrava strava, posilka. Ok, obcas si da cheat day. :)
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MONROE: Tak si něco klidně připrav dopředu. I kdyby to mělo být jen suché "Ale že jsme se zasmáli." Protože si to jen trpne vyslechnout mi přijde děsný, jen ať to autora trkne. Někdo je debil, jasný, ale někomu to prostě reálné nedojde, že tudy ne, přátelé.
    MONROE
    MONROE --- ---
    "Ale Lucko, uz s tou vahou fakt neco delej. Ty tvoje prsa jsou obrovsky a za chvilku se neuneses."

Slovni spojeni "Za chvilku se neuneses." pouziva treba i moje mama. A s velkou radosti!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Ale bacha, taky občas registruju rozdíl, že když má chlap takovou tu "chlapskou" obezitu, tedy hlavně pupek, tak je to dobrý. Ale běda kdyby mu narostly prsa a zadek, to si vyslechne svoje.
    MONROE
    MONROE --- ---
    ANNIKA: Mne v te chvilce dojdou slova, usmeju se a v hlave uz mi to jede. :D
    Ale stejne nemam duvod chodit nikam do hospody, takze jsem v tomto ohledu v klidu. :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    TEKKIT: By ses divil.. :))

Zazila jsem tribunal, kde tri uz znami sedeli a rekli, ze nikdy nezhubnu, ale mam treba peknou dusi.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    MONROE: Takovymu bez mrknuti oka odpovídám: "To víte, nemůže bejt každej Adonis/model jako vy, no"
    Je to slušný a hubu to zavře poměrně spolehlivě :-)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MONROE: tohle si snad neříkají mezi sebou ani ženský ne?:)) Ale je fakt že já měl kolegu, co si dal k obědu jídlo s osmi knedlíkama a pak se poplácal po břiše jakože to byl super výkon - to si u ženský moc neumim představit:))
    MONROE
    MONROE --- ---
    TAPINA: To sedi! :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Neberu bulvar, beru realitu, co slysim ja.
    Jeste si vezmou trika bez rukavu, nevabne voni a maji tendenci si mastit ego na shamingu zenskejch.
    Podobny veci jsem vnimala i u turistu.. Treba jsme si prisedli a radoby vtipna otazka "Bude ta lavecka pro vas stacit? Hahaha!"

At se mi nikdo nedivi, ze nikam nechodim. :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MONROE: Já bych řekla, že je to tím, že ženy při výběru partnera míň řeší vzhled, než muži. Muži pak na problémy spojené s nadváhou dřív umírají a to se bere jako prostý fakt, který holt je.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    VRATENKA: A hlavně ženská je Schrodingeruv tlustoch - když nosí volné oblečení a moc to neřeší, tak je zanedbaná, rezignovaná a šeredná krabice. A když je krásně oblečená má šaty a make-up a hezký vlasy, tak to je taky špatně, protože kdyby místo malování na ksicht a natáčení vlasů radši cvičila, tak už dávno tlustá není. Ale to ne, to si omalovavat hubu je pohodlnější a na to čas je.

Volnost oblečení totéž - volné je krabice a strašák, upnute nemá soudnost, takhle se vymustrovat, proč si nevezme něco min obtazenyho. Nevyhrajete.
    MONROE
    MONROE --- ---
    INDIAN: Ne, nikdy jsem neslysela treba "Ty vole Lado, ty mas taky pupek.".
    Nikdy.
    A to jsem tyhlcety lidi potkavala denne.
    Ale beda, kdyz zenska mela kila navic. To uz milion pohledu, pri nejlepsim septani a krouceni hlavou.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TEKKIT: me to rika jakejkoli doktor, jak pri vstupni prohlidce do novy prace, tak doktor na pravidelny prohlidce na obnoveni ridicaku, obvodak pokazdy se objevim
    MONROE: ale resi, mozna si jenom podvedomne vsimas pouze ty zensky :) ... obzvlast za tech poslednich metrosexualnich 10-20 let se v bulvaru taky propira kdekdo
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    Mně docela pomáhá postřeh "Jestli to nejhorší, co se o mně dá říct, je, že jsem tlustá, tak to je úplně super výsledek." Něco na tom je :-)

Na druhou stranu, když je někdo zlej nebo blbej, tak to aspoň částo není vidět okamžitě, z dálky a bez otevření pusy, no.
    MONROE
    MONROE --- ---
    TEKKIT: Ne doktori, verejnost.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    MONROE: jak myslíš "neřeší"? Vždyť doktoři roky bijou na poplach, že je to hodně špatný u nás
    MONROE
    MONROE --- ---
    Mne by zajimala jedna vec, proc se resi hlavne damska obezita, nikoliv panska?
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    VALENTINA: Ty kecko, maximálně tak starší sestru a to by ještě spousta lidí byla na pochybách, kdo tam je ten starší sourozenec :-) Jsi ozdoba našich lekcí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam