• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    HOWKING: Howkingu, tohle je první varování. Jestli chceš přispívat k tloustnutí populace, poruchám příjmu potravy a psychickým problémům, tvoje věc, klidně to dělej. Ale v tomhle klubu tyhle sračky mlít nebudeš, nota bene tímhle tónem.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MONROE: Já vím. Nikdo to nechce slyšet. Ale každý svého štěstí strůjcem. (a už mlčím, je to házení hrachu na zeď)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    To by člověk musel denně bez výjimky ujít těch 30 km aby hubnul pohybem. To je ale minimálně 4,5 hodiny velmi rychlou chůzí. Na to nikdo nemá čas.
    MONROE
    MONROE --- ---
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MONROE: Zákon zachování hmoty nelze obejít. (jen si lze nalhávat, že nic nejím a tloustnu ze vzduchu - tahle neupřímnost a sebeklam se ale vymstí) Já taky mám už 10 let 15 kg nad svoji obvyklou váhu a nemohu udržet morálku a nežrat tolik. Vím jak je to těžké. Ale hubne se v kuchyni. Ani ten sport nepomůže. Když ujdu 30 km tak spálí sotva jeden oběd. Pohyb je na fyzičku, ne na štíhlost.
    MONROE
    MONROE --- ---
    HOWKING: Ja nevim, proc prispivas do diskuze na tema o kterym vis prd. :) a nesnazim se to pochopit, za me to je jenom blby prudeni.
    Vono se lehce rekne "Nezer, sportuj, zhubnes.".
    Kdyby tato magicka formule fungovala tak jednoduse tak ver, ze uz mame svoje vysneny postavy.

A kdybych se jeste angazovala v tomto rozjizdejicim shitstormu, tak mi prosim nekdo pripomente, ze mam jit radej spat nebo si treba nalakovat nehty. :) 🚩
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    MONROE: Jedno ráno určitě, pokud budeš chtít. (taky jsem tlustý jak prase a vím proč - silně vyvinutá slabá vůle - když to jídlo je tak dobré - a teď něco, za co tu pokaždé dostanu tunu afektovaných mínusu - co nesežereš, to neuložíš) ;)
    MONROE
    MONROE --- ---
    ARGANNAH: V zime jsem sehnala par hezkych veci v h&m. Ale ted si netroufnu.. Vsude milion vzoru. Davam prednost jednoduchosti. :)
    MONROE
    MONROE --- ---
    HOWKING: Takze se rano diky tomu, co jsi napsal probudim jako etericka, drobna vila? 🤩
    MONROE
    MONROE --- ---
    MOODYCAT: Jsem rada, ze aspon nekoho jsem pobavila. :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MONROE: :D trihektarovy louce se smeju uz deset minut
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    HOWKING: uf, to jsem si oddychla, že se tím nemusíme znepokojovat, protože tu nikdo být obézní nechce.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jestli chcete být obézní, buďte!
    Následky si ponesete sami.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    (podobný kamenný obchod pro tlusté, samozřejmě)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Plus size kolekce v C&A stojí za pendrek už roky, což je škoda, protože dřív tam na nás mívali hezké věci. Já vím, že běžná žena se stydí vlézt do obchodu pro velmi tlusté, ale já fakt ráda nakupuju v Ulle Popken. Na českém trhu snad není podobný kamenný obchod, kde by měli tak v průměru pěkné a nositelné věci. A pokud je, chci ho znát! :)
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUSINDA: tak řetězcové fast fashion mají to, co je teď právě uznáno za módní. Samozřejmě se dají najít tuny dobrých věcí, ale v Céáčku to holt nebude.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MADIETTA: v auditku modní peklo jsi mi tvrdila opak :-) ale co, já s tím problém nemám. Cítila jsem se blbě (hladově, zpruzeně) při vel. 36 a teď je mi opravdu o moc líp.
    NEETARELL
    NEETARELL --- ---
    Jdu trochu pozdě, ale TAPINA: mi připomněla jednu z WTF vzpomínek z dětství: moje máma, jakkoliv měla sama v mládí těžké komplexy ze svého vzhledu, neměla nikdy zásadní potřebu komentovat vzhled cizích náhodných lidí. Jediný případ, kdy si pamatuji, že se na někoho podívala a zapla mód "chytám se za srdce a pohoršeně komentuji cizí špeky" nastal, když kolem prošel vousatý pán, co měl smůlu na ukládání tuku a všechno to šlo do boků a zadku stylem Vestonicke Venuše. To se hned ozvalo, jak tohle přece nejde, to přece na chlapci vypadá strašně a muž by si takové špeky vůbec neměl dovolit, že je to ostuda. Následně svůj výlev završila tím, ať si vezmu kohokoliv, jen proboha ne chlapa s velkou prdelí. Můj otec v té době měl 150+kilo a postavu bowlingove koule, ale to bylo v jejích očích asi zcela v mezích mužnosti. Věřím tomu, že chlapi s tímhle rozložením tuku si fakt můžou zažít velký a úplně zbytečný peklo, když se do toho kromě rozměru "fuj, tuk" nacpou ještě nějaké povrchní představy o tom, jak vypadá správný chlap.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUSINDA: teď už jsou dva roky v módě volně střižené šaty s volány, co v nich i štíhlé děvče vypadá širší než delší. Vypasované šaty abys pohledal. Už ať to skončí!
    MONROE
    MONROE --- ---
    Slusivy? Vypadam v nich jak trihektarova louka.
    Plus prsa mam placaty.
    Fakt slusivy.
    MONROE
    MONROE --- ---
    LUSINDA: Nemam velikost 44, mamka mi dela videohovory s oblecenim v me velikosti a slusivyho tam nic neni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam