Taky bych mohl zas něco napsat.
Jako jsem spokojenej to nemůžu říct, snad po 20 letech mě ukázala váha na druhým místě 2 :D
Ve čtvrtek jsem byl po 6 týdnech u nutriční.. 4,2kg dolů a prý kilo svalů nahoru. Beru to jako využítí tý lepší decimálky zadarmo (výsledek v příloze), že by něco konstrukčního poradila to se říct nedá.
Do kalorických tabulek jsem zapisoval něco přes týden, nebaví mě psát pořád to samý a navíc se stresovat když nedám to co bych měl i když jsem přecpanej.
Myslím že po letech jím konečně zdravě.
Maso čerstvý přímo od řezníka, vajíčka, sejra, zelenina, ovoce, skončil jsem i s párečkama, salámama, klobáskama. Když už tak 90+ šunku, jednou za čas si dopřeju kvalitního buřtíka :)
Příprava buď v horkovzduchu, ale udělal jsem si žulovej kámen na ohniště a je rozpálený skoro pořád. Burgr z mletýho hovězího jen na vlastním výpeku je nemalej luxus. Taky jsem po delší době vyzkoušel kramfleky, jen kapka oleje na šutřík, pěkně do slaboučka roztáhnout. Sice nejsou tak křupavý jao když plavou, chuť je taky trochu jiná, ale jsou výborný a hlavně mě po nich vůbec nebylo těžko a blbě jako po vykoupaných z pánvičky.
Co se týče různejch oslav tak kupodivu naprosto v pohodě. Maso, zelenina, ovoce, kousek čerstvě upešený buchty... Chlebíčky, čipsy, sušenky, neřeším... Ať si to zdlábne někdo jiný. Stačí když si vezmu jeden plátek chipsu a je to tak hnusný a přesolený, že mě okamžitě přejde ten náznak chuti a říkám si jak jsem to mohl cpát ve velkým :)
Celkově, doufám že mě to vydrží.
Když mám chuť na sladký, tak dám víno, banán, nebo jiný ovoce. Pokud jen chci něco sežrat nakupil jsem natural kešu, arašídy.
On mě k tomu prakticky dokopal ten HIT. Poslední roky vtrůstající žaludežní a střevní problémy, s trvalou sr.... kterou občas vystřídala zácpa. Teď už dva měsíce normál. I to břicho se začíná pomalu zlepšovat.
Takže pokud nechci aby mě zas bylo blbě, sejně nemám jinou možnost než jíst zdravě a popravdě je to fakt velká motivace, nechtěl bych se vrátit do období 6-10 měsíců zpět.
Abych nekecal jen o žrádle, jak jsem začal jezdit na kole, tak jsem rychle přestal. Nějak se to nelíbí prostatě a když tě pak pravidelně dva dny ve tři v noci budí jestli to s tím kolem myslíš vážně. Moc se do dalšího ježdění nechce.
Vytáhnul jsem hůlky a začal v podvečer chodit, mám kolem lesa 2km kolečko, dávám dvě až tři ostrou chůzí abych se tepovkou dostal do spalování tuku.
Přemejšlím že bych zase začal chodit na pilates, to jsem začal loni v létě, ale padlo to jak mě bylo v zimě extrémě blbě. Jenže v tom lese mě je samotnýmu líp :D