• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ARGANNAH: ten dokument je hrozně těžkej. Já tu u něj pláču. A říkám si, kolik z lidí, co ke mně chodí cvičit, mají podobný problém a pocity. Včetně mě...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    (Tak dokument dobrej, ale nelituju)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    VALENTINA: Super, dík za sdílení! Do toho dokumentu mě taky zvali, tak jdu rovnou kouknout, co přesně jsem to sakra odmítla a jestli toho budu nebo nebudu litovat
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Tělo v mé hlavě - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/14806192758-telo-v-me-hlave/
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    já na power jogu chodím a mám to ráda, přiměřené ezo kecy zvládnu. mně strašně záleží na tom, jaký člověk to předává, třeba jaký má hlas, to je pro mě fakt důležitý, a vlastně mi nevadí, když tím žije, pokud je to upřímný.

a pak mě moc baví trx tady u kolegyně:), ale to se fakt dostanu málokdy
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    (No. Tak teď jsem z toho dostala chuť zapálit si vonnou tyčinku a zacvičit si u ní. Poslední vyčichlé tyčinky jsem teda vyhodila loni o vánočním úklidu, ale nějakej pěknej ezo chillout set by je moh nahradit. Když jsem si tu včera tak pěkně zavzpomínala na tu powerjógu.)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Jogínky bych nejedla, je to sice v principu grassfed steak, ale ta příchuť vonných tyčinek, kterou to má, nevím nevím
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    ILLUZE: Asi chápu, proto cvičím na lačno. I vycházky s z prázdným břichem mi vyhovují, aspoň si vyrobím hlad.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Se tu směju po ránu! :-D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    NAVARA: Jako musím uznat, že až do té doby, co jsem začala chodit v neděli večer na jógu, mne naprosto míjela těžká stravitelnost masa.
    Muž se divil, proč jsme měli postupně čím dál lehčí (=zdravější) nedělní obědy.
    Ale to fakt nešlo. Po něčem jsem myslela, že mne porve. A hlavně u toho cvičení prostě nechceš řešit zažívací soustavu, ale užít si ten pohyb.

Zvláštní, že u elipticalu nebo kola jsem nic podobného neřešila.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ARGANNAH: tady mají i velikostí xxxxl. https://www.medi-expert.cz/kompresni-leginy-anabelle moc doporučuju jejich kompresní punčochy. Drahý ale super. Mají i módní kompresní punčochy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jakože člověk chodí někam cvičit a tam do něj valí, že nemá jíst maso?

No, já mám postavu, že vypadám, že jím jogínky, tam by mě asi ani cvičit nenechali.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ILLUZE: Přitom ani z pohledu jógy maso jako takové problém není, jen je potřeba to někdy vybít :) Ale to ti eurojogínky neřeknou…
    JOPS
    JOPS --- ---
    KURE: clovece, Garmin mi taky hlasi posledni tri tydny, ze mam neproduktivni treninky. Nevim co se mu blbcovi nelibi, ja se cejtim skvele, behalo se mi skvele a ted jsem si v sobotu natahl trislo pri nohejbale. Takze ted nasranej sedim v praci a rikam si kdy kurva to bude ok. Ale musim rict, ze oproti sobote uz to je super. Takze jeste radsi necham tyden v klidu, budu mucit akorat ruce a uvidim.

MAR_TINA: me jeste tak trochu napada borelioza. Ale tam je clovek asi spise clovek KO porad, nez jenom pri stoupani do kopcu...
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    VESTIGIA: já si v covidu pořídila předplatné v appce DownDog a fakt od té doby pravidelně cvičím (ok, ve slabších časech třeba třikrát za měsíc, ale já k tomu ještě docela pravidelně chodím běhat). Můžu jí doporučit, kromě jógy je v tom i pilates a posilování. Člověk si vybere časování, zaměření i level, co mu vyhovují, a je to dost blbuvzdorné - obraz a instrukce.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: jo to je další věc. Já nezvládám to pojmenovávání pozic. :)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Hele a co online jóga? Já vím, že je to blbé v tom ohledu, že vás nikdo nehlídá a neopravuje, ale pokud máte alespoň nějaké zkušenosti s lekcemi, tak by to nemuselo být na protahování doma blbé.
    Já osobně velmi miluji a doporučuji Adriene a Tima
    https://www.youtube.com/@yogawithadriene/videos
    https://www.youtube.com/@yogawithtim/videos

Žádné modlení, žádná prána :-) A Adriene tam má i tematické sestavy, různě dlouhé. Například pro běžce, při bolení hlavy, při menstruaci, na probuzení... Co si vymyslíte.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Já jsem kdysi chodila na powerjógu (sehnala jsem někde permici z druhý ruky, plnou cenu jsem tedy dát nemohla) a vzpomínám na ni s láskou. Akorát mi bohužel ta levná permice vypršela ve chvíli, kdy už jsem skoro udělala polohu vrány. Ještě měsíc a dala bych to! Takhle ji neudělám dodnes. Životní zklamání wtz :D
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    VESTIGIA: Já s běháním. :-)
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    MAR_TINA: chápu :-) Mám to stejně s házenou a lyžováním :-)))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    VESTIGIA: nene, žádná jóga.:) stejně jako už nikdy nebudu hrát volejbal. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam