• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: rozpouštěj rychle :)
    něčím se to ucpalo. Možná následky nějakého mírného covidu, antikoncepce, operace, letadlo...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MAR_TINA: Ty jo. Tak srůstej rychle. Z čeho se tak stane oboustranná embolie?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    IOM_NUKSO: kdybych byla tlustá jako jsem, ale totální gaučák, tak bych to přičítala obezitě a nízké kondici. Na druhou stranu bych asi měla mocnou dušnost i v sedě, tak bych si toho asi všimla.

Doktor říkal, že když jsem přišla, že jsem vypadala tak v kondici a pohybu, že si mysleli, že je to chyba v laboratoři. Možná mám dost velkou kapacitu plic a tak mihodně zbylo.
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    MAR_TINA: tak to uf :( Preju, at se ti to spravi. Napada me zeptat se, zda bys to vlastne zjistila, kdybys necvicila?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tak mám oboustrannou plicní embolii středně rozsáhlou. Celý den mě vyšetřují a řeší. Cítila jsem se jak v Chicago hope (s kulisami válečné Moskvy :)

Jsem teda zpátky v pohodlí své kanceláře a konečně si dám svačinu. Budu užívat léky na ředění krve a postupně se to zlepší až odstraní. A mezitím mě budou dále vyšetřovat.

Bylo dobře řešit zadýchávání hned a nehledat v tom nějaké krize středního věku, stres a čakry.

Já cvičila TRX s plicní embolií a jaká je tvoje výmluva? :)))
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    KOCHANSKA_CH: Me bylo asi paradoxne nejvic smutno z toho kluka ke konci, jak hodne cvici. Ty jeho rodice vubec nic nechapou, furt jen opakovali, ze byl bezproblemovej, na nic si nestezoval, supliky srovnany…
    GALE
    GALE --- ---
    ARGANNAH: Povolenou kůži řešit nemusím, nějak se scvrkla sama, jen břicho a prsa, ale to je spíš po těhotenství. Oblečení neřeším.
    Přibyl mi problém se sebepřijetím. Cítím se velmi nesvá, když mi někdo říká, že jsem zhubla. Najednou nevím, co mám za velikost oblečení.
    Nenavidim, když mi někdo řekne "Jen si dej, ty si to můžeš dovolit." Ne, nemužu. Jednou jsem omylem snědla něco nad plán a obrečela to s myšlenkou, že budu mít dnes hlad. To už jsem si snad pořešila na terapii a už se to nevrátí.
    Jíst něco, co jsem si nepřipravila, je stres. Tedy restaurace, jídlo od někoho jiného. Vozit si na grilovačky vlastní jídlo jsem zkusila jednou a přitáhlo to tolik pozornosti, že už to nejspíš neudělám. Celý minulý týden jsem byla ve stresu z toho, jak to udělám s letošní svatomartinskou kachnou, kterou už hodně let organizuju pro kamarády.
    A nejídelní problémy... Když není třeba se nenávidět za tloušťku, nenávidím se za nedostatečnou odbornost ve své práci. S tím se o to hůř pracuje, protože se živím programováním a umělou inteligencí. V tomhle oboru jeden nikdy neví všechno a rok staré věci jsou zastaralé. Krom toho je hendikepem být ženou a velkým hendikepem být mámou.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    GALE: Za prvé, takže to teda jde dolů dál, blahopřeju, to je super! :) A za druhé, velmi by mě zajímalo, které problémy přibyly, pokud tím teda nemyslíš klasickou povolenou kůži a nutnost vyházet spousty peněz za nový šatník :D
    GALE
    GALE --- ---
    KOCHANSKA_CH: Tohle je moje velké zjistení po zhubnutí 20 kg (do normální váhy mi chybí zhubnout 5 kg). Můj život není jednodušší, moje problémy nejenže nezmizely, ale ještě jich pár přibylo. Čekala jsem, že to bude jinak. Nenavidět na sobě tloušťku je jednoduché. Když pomine tloušťka, přijde řada na další (hlubší) věci, které vyplňování tabulek nespraví.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Mě zas nedávno smutně pobavil tenhle vtip.......na mě to bohužel sedí.

ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Na to existuje úplně přesnej kreslenej vtip (a jsem na fyxu, ze kterýho to nenalinkuju, tak aspoň textově): na prvním obrázku tlustá holka před zrcadlem, říká sama sobě: "já se tak nenávidím, musím s tím něco dělat!" Na druhým obrázku stojí před tím samým zrcadlem už hubená, kouká na sebe úplně stejně a říká sama sobě "aha, tak to nebylo tím."

Ono to vlastně není vtipný, ale smutný - a strašně, strašně přesný.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    VESTIGIA: Taky jsem na to včera koukla. Nejsmutnější mi přišla ta tmavovlasá, bývalá zrzka, co zhubla, má nový pěkný tělo, ale stejně v něm není šťastná. Prostě to nepřišlo, v hlavě má pořád nastavení, že na tom musí makat furt a na nic jinýho skoro nemyslí. Uf.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    ARGANNAH: ten dokument je hrozně těžkej. Já tu u něj pláču. A říkám si, kolik z lidí, co ke mně chodí cvičit, mají podobný problém a pocity. Včetně mě...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MAR_TINA: drzim palce, at vis, cim to je.

ja po covidu byla uplne cajk a pak nejakej zanet prudusek 2 mesice na to a jak su zatezovej astmatik a blbe dejcham pri sportu, tak ja regulerne nemohla dejvhat vubec... 10m stoupani na 300metrech s batuzkem s vodou pro me bylo jako vylezt na everest... masakr. vim, jaly tonje delat vse pro to at muzes a ono to.. nejde.

a k tematu. dneska sem snedla asi 3000kJ snidani, a kdyz sem si zadala o nasup rozpeceneho peciva, pac sem snedla 2 bagety napul plne nalozeny sunkou a syrem, jabko, banan, jogurt s marmeladou, 2 vejce a talir zeleniny... mela sem hlad. prosim slecnu at mi rozpece jeste jednu bagetu a ona rika, ze driv davali 3 normalne, ale ze to vsichni vraceli... a oni to pak muzou leda vyhodit... tak ji rikam, ze bych dala v pohode 2x3 tak na me nevericne koukala:D

proste po 5dnech instantnich jidel konecne JIDLO :D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Ale teda thumbs up nejmenovanému nyxímu ID (stejně ji všichni známe), které tam zazářilo!
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    (Tak dokument dobrej, ale nelituju)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    VALENTINA: Super, dík za sdílení! Do toho dokumentu mě taky zvali, tak jdu rovnou kouknout, co přesně jsem to sakra odmítla a jestli toho budu nebo nebudu litovat
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Tělo v mé hlavě - iVysílání | Česká televize
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/14806192758-telo-v-me-hlave/
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    já na power jogu chodím a mám to ráda, přiměřené ezo kecy zvládnu. mně strašně záleží na tom, jaký člověk to předává, třeba jaký má hlas, to je pro mě fakt důležitý, a vlastně mi nevadí, když tím žije, pokud je to upřímný.

a pak mě moc baví trx tady u kolegyně:), ale to se fakt dostanu málokdy
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    (No. Tak teď jsem z toho dostala chuť zapálit si vonnou tyčinku a zacvičit si u ní. Poslední vyčichlé tyčinky jsem teda vyhodila loni o vánočním úklidu, ale nějakej pěknej ezo chillout set by je moh nahradit. Když jsem si tu včera tak pěkně zavzpomínala na tu powerjógu.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam