• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ARGANNAH: počkej, teď jsem se ztratila. Co bylo příliš málo, počet těch kJ na den, nebo úbytek kg? Asi počet těch kJ na den? Těch 8500 kJ je asi 2000 kcal, že? Já přemýšlím, kolik bych měla mít správně já na den, sice držím jakýs takýs režim, ale jsem mezi "hubňulkama" z toho online hubnoucího programu nejvyšší a myslím i nejtěžší, takže s tím trošku šteluju, abych nejedla příliš málo, protože pak jsem bez energie...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Najs. Propagace obezity, wtz
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: mně někde dali tuším 1200 kCal při nesedavém zaměstnání a hobby sportu. Buď Motol nebo Geri na Smíchově.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MARKYSHA: Hele, a doplňující otázka, ještě vzpíráš? Nebo jsi toho pp dětech nechala? Já jestli těch 4500 je ještě třeb při aktivním sportu
    KURE
    KURE --- ---
    Mě tam před lety naparili 7000 nebo 7500. (M 30+, 186cm, 130kg.)
    :D a přijďte na kontrolu za 4mesice. Už jsem tam nešel.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: No, ať tu zazní znovu i moje skvělé zkušenosti s VFN, není obezitologie jako obezitologie

...ale tohle jsou kreténi a budou se smažit v pekle na ultrazpracovaném margarínu v pánvi s odrbaným teflonem
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MADIETTA: To jsem díkybohu nikde nezažila, nejmíň, co mi napsali, bylo 8500. Podotýkám pro návštěvníky z jiných hubnoucích stratosfér, že to bylo a) velmi efektivní, shodila jsem na tom 10 kg, b) ale příliš málo, takže se to zašprclo moc brzo a dál jsem se nedostala (pročež mi to sundali pod bazál a samozřejmě všem je jasné, jak to dopadlo)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Kreténi to jsou.

Naprosto se nemohou vzdělávat v oboru. Začínám mít pocit, že do obezitologické ordinace si sedne kdokoli v plášti, kdo zrovna potřebuje přivýdělek navíc.
    GALE
    GALE --- ---
    MARKYSHA: Ob klinika ráda dělá bandáže a tyhle věci. Chtěla mě tam poslat moje praktická s BMI 32, když jsem za ní přišla, že bych chtěla zhubnout.
    4500 kJ? Tak to naprosto nechápu, co bys měla jist. Ten jídelníček bych chtěla ze studijních důvodu vidět.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ARGANNAH: to je snad standard, ne? Kam přijdeš, že chceš zhubnout, a jsi žena středního věku, napaří ti 4500 kJ úplně automaticky...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ARGANNAH: ob klinika, ale jméno toho doktora si nepamatuji.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MARKYSHA: Můžeš prosím denuncovat konkrétní pracoviště, popř. přímo konkrétního obezitologa?
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ARGANNAH: právě, když zjistili, že bipolární kontraindikuje operaci, tak přišli s touhle blbostí, aby se mě zbavili a měli klienty, kteří se jim vyplatí.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MARKYSHA: Wtf, jak jako 4500 kJ, tonti fakt poradili někde na obezitologii? :-O
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ARGANNAH: tam já nálezu, blbý je, když vleze na obezitologii a je to samé. Jak dlouho člověk vydrží na 4500 kj, má tam narvat všechny živiny atd.?
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ARGANNAH: Mainstream se pořád utápí v bludu.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Čas od času udělám tu chybu a mrknu do nějakých populárních hubnoucích diskusí na nyxu i jinde. Asi nějaká technika, jak si ověřit, že všechno je ve společnosti pořád při starým a nic se nezměnilo. Nebo záchvat masochismu možná, nějaká potřeba znovu narazit čelem do dietní kultury a odejít s pocitem marnosti a beznaděje. Ach jo.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Tak aspoň v něčem je to pozitivní. 😅

KRISKA
    KRISKA --- ---
    ANNIKA: necetla jsem jeste diskuzi celou ale ja snesu jen 90whey protein o 4fitness a ten ted neni a 80 je taky snesitelna. do lehce ohrate vody je to navic lepsi, nez do studene. a kdyzbys ho nahodou vyzkousela a nejel ti, klidne ho odkoupim:D
    ps: gratuluju k vysledku, nekdy cloveka po mesicich rezimu bez vysledku fakt netesi, ze by se mel dal snazit.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    MADIETTA: Same here
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam