ARGANNAH: Já jsem zrovna nedávno nad tímhle přemýšlela. Pracuju v psychiatrické nemocnici - a teď ke mě do dílny začala chodit jedna paní, která, kdybych ji neznala, pro mě nejspíš bude takovým tím příkladem tzv. ženy, co na sebe úplně rezignovala. Obří nadváha, neslušivé oblečení... prostě v Módním pekle by byla určitě soustem. Jenže když se s tím člověkem začnete bavit, zjistíte, že má od života naloženo tolik, že se té depresi vůbec nedivím a ani tomu, že všechny ty tragédie zajídá. Na jejím místě bych to dělala nejspíš taky, nebo asi svým naturelem bych ty hrůzy spíš přechlastávala (a skončila o pár baráků vedle :) Prostě, přijde mi, že pokud to není takových těch pár kilo, které s sebou nese takový ten klasický život v civilizaci, ale hodně výrazná obezita znemožňující často i běžné fungování, je za tím dost čato nějaké trauma a je pravda, že po několika takovýchto setkáních jsem se i sama musela "chytit za nos", že někdy mám tendenci takovéhle lidi, pokud je potkám v běžném životě, v duchu hodnotit a tak nějak se nad nima i povyšovat.