ARGANNAH: Mam pcos, chronickej zanet stitky, historii ppp, pred 20 ze dne na den konec s vykonnostnim sportem kvuli urazu patere, early 20s docasnej konec ze dne na den s jakymkoliv sportem a totalni domrdani vseho dvema rokama na antibiotikach… tyhle dve epizody dost nastartovaly moje pribirani.
Tloustnuti/hubnuti mam zjevne naprosto dokonale navazany na hladiny kortizolu, takze ve stresu nezhubnu ani gram, naopak pribiram takovym zpusobem, ze to nedokazu nijak ovlivnit. A kdyz jsem happy a v klidu, hubnu tak nejak samovolne. Dlouhodobe mam problem jist a nezridka jim pod bazal, pokud na to nemyslim, tady se ta historie projevuje fest…
Hubnoucich pokusu nespocet, vzdycky uspesnejch do dalsi krize…
Jinak ten typ, co vypada jak slozenej ze dvou ruznejch lidi, jsem prakticky odjakziva. Kdyz jsem byla hubena, bylo to ofc. min markantni, protoze jsem furt mela nejsirsi boky, s kilama navic (a to uz i pomerne malo kilama navic) se mi presouva nejsirsi misto (z celniho pohledu) tesne NAD boky do “love handles” - boze, jak ja ten termin nenavidim…. Ale nikdy, v zadnym stavu, jsem nemela utlej pas, vzdycky trup ve tvaru divnyho valce… I ve stavu evidentni podvyzivy a podvahy, kdy ze me lezly kosti, jsem nemela pas pod nejakejch cca 64 (a to bylo v dobe, kdy jsem mela pres prdel pod 85)…
Kdyz hubnu, prdel a boky jdou prvni, takze vzdycky docasne vypadam jeste hur nez predtim, kdyz jsem byla tlustsi, protoze to nejsirsi misto zustane se stejnym objemem dyl.
Schvalne pujdu s kuzi na trh a nasdilim, co jsem kde vyhrabala z ruznejch obdobi (to vrcholne anorekticke chybi), bezhlavy koupelnovy selfie je aktualni.