• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    rozbalit záhlaví
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SPIKE411: Jj však se taky říká, že ho často mají takový ti výkonní lidi, co strašně málo spí...takže jsem asi v klidu :))
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    CMLKA: Tady OT, ale další slibná látka je suvorexant, ale tam to je ten účinek asi jasnější - je to v prášcích na spaní a během spánku se čistí z mozku ty škodlivé proteiny.

Alzheimer’s: Sleeping pill suvorexant may reduce toxic protein buildup
    https://www.medicalnewstoday.com/articles/sleeping-pill-suvorexant-reduces-alzheimers-toxic-proteins-buildup
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ALEXIS: Zrovna o tom Alzheimeru čtu, to by bylo super...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    Odemknutý článek
    Z léků na hubnutí se možná stane lék na modernitu. Neměli bychom u toho ale zůstat — Deník N
    https://denikn.cz/1605247/z-leku-na-hubnuti-se-mozna-stane-lek-na-modernitu-nemeli-bychom-u-toho-ale-zustat/?cst=bb956e37a4ea68361c01512019b249ad45a3e294ac1b5cd7250f406822833710
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: no tohle mě obecně štve, že sportovní obchody mají pocit, že tlustí nesportují. Pro mě je tohle docela výzva.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tchibo má outdoorový kalhoty s nižší kvalitou vypracování a do obvodu asi 116.
    Já mám takový dojem, že by mi to bylo. I víc značek. Moje zkušenost je, že značky uvádějí menší čísla a rozměry - když se pečlivě změřím, pečlivě objednám na sebe, přijde stan o dvě čísla větší.

Kdyby někdo měl stejný problém, velký rozsah velikostí (nahoru) má Ulla Popken, mají i outdoor a lyžařské, ale z fotek moc nevěřím kvalitě - ve smyslu rozsah pohybu, tvarování, kapsy... Chtělo by to okouknout v obchodě, což se mi nechce :)))

Ale nějak nemám energii na to objednat od oka patery malý kalhoty, zjistit, že mi troje jsou, a jedny si nechat a zbytek vracet.

Našla jsme jedny ok vypadající Husky, ty zkusím. Doteď nosím jedny Hannah tenký (v tlustých tuhle velikost nedělají..., lidi se totiž na zimu zmenšují o dvě čísla) a legíny. Asi si je objednám ty samé na jistotu, v zimě potřebuju točit dvoje. Jen ty dvě vrstvy jsou méně komfortní a zvyšují rizoko zapaření.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Eshop Adidasu to většinou jistí. Mám teda od nich letní outdoorové kalhoty, pravda, jestli mají zimní, nevím (tipuju, že pravděpodobně ano; já chodím v zimě v těch letních a mám pod nimi legíny).
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MAR_TINA: nema i decathlon vetsi velikosti?
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: https://www.outdoor-renner.de/
    Koukni tady. Leta jsem tam nakupoval.
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    MAR_TINA: Mam teply softshelovy kalhoty od Regatta už asi 6 let a nebrala jsem největší, ty bych asi snesla teď, aktuálně prodava 4camping nebo Tesco v Letnanech.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Vzdycky mivalo Tchibo
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Máte někdo tip na zimní outdoorové kalhoty, ne lyžařské, které dopustí rozměr přes boky větší než 120 cm?

Zas a znova stejné zoufalství. Grrrr.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MARKYSHA: Sdílím tvou nechuť k rádiu Blaník. :-)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    MAR_TINA: to už je dávno, kde pracuju teď, to naštěstí není, ale dodnes mám na spoustu těch jejích hitů z pravěku alergici, především na Haničku Zagorovou🤮
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARKYSHA: nevypnutelný rozhlas - rádio Blaníák v práci? To by mě vezli do týdne.
    Nesnesu u práce rušení rozhlasem a debilním už vůbec.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ELIZHANNAH: to je hrozný....když já obecně nějak jsem alergická na to "mysli pozitivně", jak mi to někdo furt cpal, když jsem měla deprese. Jako by se člověk necítil jako poslední kulička hnoje, ještě se bude cítit hůř, protože není schopen myslet pozitivně. Protože to asi potřebuje od někoho říct, "jé aha, tak to jsem nevěděla, hned s tím začnu něco dělat". Už jsem na to byla tak alergická, že když jsme měli podnikový rozhlas (který se nedal vypnout) rádia Blaník, že tam volali lidi, co je dneska potěšilo, tak mě to strašně štvalo. Pak to po mně chtěli denně v blázinci, si denně najít něco, co mě potěšilo, za co se můžu pochválit. Jednou řekla, že se chválím za to, že žiju a to stačí. Pardon OT, ale úplně mě tohle vytáčí a chápu Tě.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ELIZHANNAH: hlavne to bohuzel na dost zen zafunguje vlastne tak, ze se nesnazi mit vice rady sami sebe ale ze se muzou mit rady az... a

tohle je fakt docela masakr podbizeni lidem, kteri casto nepotrebuji zhubnout 10kg ale naucit se mit radi i s tema 10ti kg... protoze pak mas vrasky, pak mas povislou kuzi, pak sediny... takze porad nejses dost...

a jen malokdo si rekne kravina, a odejde ze skupiny...
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    VALENTINA: Zřejmě dobrej oddíl.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: hele dík za to. V lednu mám týden v lázních a v programu ke i nějaké to měření složení těla s konzultací.
    Teoreticky to můžu mít zvládnutý, ale stejně tak mě můžou zasáhnout. Zase si říkám, že nemůžou nic tlačit, když ten klient v neděli odjede a čau.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    KOCHANSKA_CH: a to jsem já ocenila, že když jsem se nechala změřit a vše jsem měla v normě, že mi nic nevnucovali, docela příjemně mě to překvapilo
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KOCHANSKA_CH: to bohužel věřím, to je taková podprahová a i nadprahová manipulace, to je hrozný. Zavrtat se do člověka, říct mu, že vlastně tak jak je, není dost dobrý nebo dokonce je naprosto nedostatečný a teprve já ho učiním dostatečným.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam