• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    LUSINDA: V sezóně sežeru čtvrt kila čerstvého hrášku jak nic, když se nehlídám. V dětství jsem byla schopná babičce spást půl záhonu.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Zkuste si ten hrášek pozřít nesoleny a uvidíte, že toho bude až až. Vařím teď dceři příkrmy a je to zelenina + maso na páře. Nejde toho sníst hodně.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TAPINA: no ale deset deka hrasku to je hrsticka, to me taky nezasyti. jo tak kdyby k tomu hrasku byla jeste treba flakota :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAR_TINA: Zrovna hrášek je ale bílkovina. Okurka by mě nezasytila, hrášek jo.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANABEL_LEE: tak ceasar s masem je velký kompletní jídlo.
    Deset deka zeleného hrášku pro mě ne.po půl dni na zelenině bez ničeho umřu :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KRISKA: Zrovna na poriadne italske rizoto s maslom som myslela, ze mi ho staci fakt malo aby som bola plna :))
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já třeba nemám problém se zubama, a sice občas řada provokuju lidi, kteří zápasí denně půl hodiny s mezizubními kartáčky a ústními vodami, že kdyby to s tou péčí tak nepřeháněli, tak jsou na tom líp, ale s vědomím toho, že to je škodolibá legrace a rozhodně to pro ně není funkční rada. Jo, já si můžu dovolit na dovolené pod stanem klidně čistit zuby jen ráno a vím, že to nebude mít následky. Ale někdo jiný takhle fungovat nebude.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Nehledě na to, že zmiňovaná krevní skupina 0 ani žádné antigeny nemá, takže proč prostě nemůže jít cokoli? Ha? :D
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ACKO: Samozřejmě sem piš, jsi tu a vždycky jsi byla vítaná. :) Nicméně tohle naráží na věc, která je podle mě zásadní: lidé, kteří nemají problém s váhou, opravdu fungujou jinak než lidi, co naopak přiberou po každém soustu navíc. A nejde převádět jedny na druhé, protože ta těla nejsou stejná. Analogicky, člověku, který má celoživotní problém s refluxem, absolutně nepomůže informace "a to já žádný problém s refluxem nemám a klidně si chodím hned po jídle na chvíli lehnout".
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    WEWERKA: Zůstala bych u toho, že na antigeny na krvinkách se nemůže jen tak navázat něco z jídla. Antigen je úzce specializovaný receptor, na který se může navázat jen jediná molekula, a to je příslušná protilátka. A ta když se tam naváže, tak má tělo fakt vážný problém, během kterého už ho trávicí obtíže nemusejí zajímat.
    WEWERKA
    WEWERKA --- ---
    TAPINA: Jeste jsem to porovnavala s mym testem na potravinovou intoleranci. V kategorii tezka reakce se shoduju se 4 z 5 nedoporucovanych potravin. Ta pata je bylinka, ktere neni v clanku ani vyjmenovana. To mi prijde jako zajimavy.
    Ale treba naopak psenici mam v tride 0 - bez reakce a podle sve krevni skupiny bych pritom mela psenici vynechat. Ale test na potravinovou intoleranci neresi lepek, takze to je mozna ok.
    ACKO
    ACKO --- ---
    ARGANNAH: Dobře, tak vám už sem nikdy nic psát nebudu, slibuju, ale myslela jsem, že by pro vás mohlo být užitečný, když sem napíšu, jak se stravuje někdo, kdo nikdy neměl problém s váhou. Není to užitečný, beru na vědomí.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Stejné jako horoskopy, každý si tam najde něco :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KRISKA: Ja to mam s rejzi presne naopak… mam z ni strasne rychle pocit, ze jsem prezrana a nejsem do sebe obvykle schopna nasoukat celou porci. Proste rejze mi nejede…. A kdyz uz ji do sebe nasoukam, za hodinu mam vlci hlad, i kdyz k ni mam neco hodnotnyho
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ACKO: celkem casto si delam zeleninovy salat (kolem 300-400g zeleniny na porci) k masu, nebo s vajicky. zasyti me to dobre a mam to rada, ale ted v zime nemam moc chut + ne vzdy se mi chce krajet. I to studeny maso (kureci) mi chutove v salatu nevadi.

taky si nekdy na vandr taham jabka, papriky, cherry rajcatka, pul hlavky salatu... a lidi na me cumi, kdyz z krosny po trech dnech vytahnu zbytek salatu a s chuti se na nej vrhnu :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MART1NKA: a me na to funguje to maso zase :D ale ryze teda vubec, te fakt muzu snist neomezene mnoho, treba miluju italsky rizota, ale snedla bych tak 3 porce, abych mela pocit, ze sem opravdu neco do zaludku dostala :D
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    MOODYCAT: Na mě to taky vůbec nesedí, já bych měla být masožrout nula, a přitom jsem žrout obilovin
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    WEWERKA: Tak s timhle at jdou do prdele :D (skupina A)

MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KRISKA: Pro me je ryze “neomezena hrouda neceho”, s dobrou omackou ve mne urcite tei ctvrte kila zahuci ani nevim jak :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    WEWERKA: No lidé jsou různí a vyhovující jim různé věci, ale nemá to co dělat a krevníma skupinama, aby se každý zařadil do škatulky, která ho zázračně vyřeší. Na to si musí každý přijít sám za sebe, co zrovna jemu vyhovuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam