VALENTINA: Děkuji za reakci.
Cottage je super (ten červený pilos se dá použít i místo smetany do omáček (zatím vyzkoušeno na špenátové polévce a omáčce na těstoviny), nízkotučná mozzarella je výborná (na chuti není rozdíl oproti normální, konzistence je trochu jiná). Vejce taky zařazuju průběžně.
Super rychlý oběd je kuskus a zelenina a bílkoviny (včera například s tuňákem a vejcem). Takové nějaké podobné tipy hledám.
Jinak na snídaně se mi osvědčilo ovesné vločky, jogurt a nějaké ovoce na oslazení (banán, mrkev, další budu zkoušet) a trochu oříškového másla. Takže tady by se asi dalo měnit jogurt za skyr nebo částečně tvaroh atd. A taky ty vločky můžou být různé druhy.
Nebo snídám pečivo (celozrnné, případně chléb) a zase ty bílkoviny (tvarůžky, mozzarella light, šunka výběrová, eidam 30%, většinou si na ten chleba mažu lučinu nebo žervé a dávám k tomu zeleninu).