• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    KURE
    KURE --- ---
    ELIZHANNAH: lol 1450
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MAR_TINA:

Snídaně celkem:
    Kcal: 269
    Bílkoviny: 9 g
    Sacharidy: 48 g
    Tuky: 4,5 g

Svačina 1 celkem:
    Kcal: 270
    Bílkoviny: 12 g
    Sacharidy: 15 g
    Tuky: 17 g

Oběd celkem:
    Kcal: 340
    Bílkoviny: 38 g
    Sacharidy: 33 g
    Tuky: 7,7 g

Svačina 2 celkem:
    Kcal: 270
    Bílkoviny: 12 g
    Sacharidy: 15 g
    Tuky: 17 g

Večeře celkem:
    Kcal: 298
    Bílkoviny: 19 g
    Sacharidy: 11 g
    Tuky: 20,3 g

CELKOVÝ SOUČET:
    Kcal: 1 447
    Bílkoviny: 90 g
    Sacharidy: 122 g
    Tuky: 66,5 g
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Já vás chápu, že si počítáte bazal, ale takhle to fakt nefunguje. Vždycky si vzpomenou na Sissi a její nonstop cvičení a anorektickej jídelníček, aby byla hubená. Teď dobrzuju odobnej jídelníček jako psala Eliz a víte co? Těch 5 měsíců se to nebylo ani o píď, ale zmizely váhové výkyvy během dne +- 2 kg. Teď budu přidávat cvičení a vím, že to půjde dolů.
    KURE
    KURE --- ---
    ELIZHANNAH: kolik to má bejt kalorii?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: shcválně to hoď do kalkulačky, jestli to dosáhne třeba můj bazál :D (Mám 1725 kCAl)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ELIZHANNAH: já mám 170 cm a 92 kg. Nevím jaký máš jídelníček teď, ale na tenhle nejde jen tak přejít. Mě to trvalo postupně asi 5 měsíců.
    KURE
    KURE --- ---
    ELIZHANNAH: hlavně je důležitý počítak ty sherry rajčátka, nedejbože aby se nesnědlo o rajče víc! nebo víc než 50g okurky :D

na mě to působí strašně hystericky podle tabulek. strašně moc kontroly. a všechno vážit je opruz a stress.
    Asi tam neni nic špatně a počítat kolik to je kalorii se mi nechce. nevim jestli je uplně ideální Palouček se svejma 30% tuku. asi bych radši víc lžic něčeho méně tučného.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    LUSINDA: :) nevím, asi moc syrového "listí" a málo sacharidů. Je to přímo pro mě. Ovšem já mám 175 cm a 100 kg. Tohle když sním a budu se pokoušet i o nějakou pohybovou aktivitu, tak teda nevím.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    ELIZHANNAH: za mě je to v pohodě. Co přesně ti tam nesedí?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ELIZHANNAH: proc furt vsechno light :(
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Jupí, přečetla jsem si jeden hubnoucí jídelníček a hned je mi slabo, jen to čtu. Co na to říkáte?

"1. DEN:

snídaně
    rýžová kaše z 50 g rýže, 80 ml nízkotučného mléka,
    zdobíme: lžíce bílého jogurtu, 10 borůvek, 1 lžička ořechového másla

svačina 1
    1 knackebrot, 1 lžíce Paloučku, bazalka, polovina balení mozzarelly light, 5 cherry rajčat,
    1 lžíce oliv. oleje

oběd: pečená treska s batátovým pyré a dušenou zeleninou
    180 g tresky (množství zasyrova)
    100 g batátů (množství v uvařeném stavu) - z toho udělat s lžičkou oliv. oleje a trochou soli pyré
    150 g směsi brokolice, mrkve a cukety - podusit
    okořenit dle chuti - sůl, pepř, citron, tymián, petržel atd.

svačina 2
    1 knackebrot, 1 lžíce Paloučku, bazalka, polovina balení mozarelly light, 5 cherry rajčat,
    lžíce oliv. oleje

večeře: zeleninový salát s vejcem
    2 vařená vejce na osminky
    80 g směsi listových salátů (rukola, baby špenát, polníček)
    5 ks cherry rajčat
    50 g okurky
    10 g dýňových nebo slunečnicových semínek pražených nasucho
    zálivka: lžička oliv. oleje, lžička citronové šťávy, sůl, pepř"
    N_I
    N_I --- ---
    VALENTINA: to pojednani bylo od kneze, o tom, ze to neni bezne, ze to je vzacne a nestava se to casto, nesmis tam jit a cekat ze tam bude...mozna jo mozna ne..:) nelpět...na nečem jako je lednacek..
    asi ses na tom vrchnim. toku, ve spodni libni a hoodu kde je to spis sileny...tam uz by se asi bal..:)
    ale nahore v tech menadrech si to dovedu predstavit..
    a bylo na CR vltava ktera je mimochodem taky skvelej life hack k lepsi nalade...rikam..:) potazmo zdravi...
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    N_I: u Rokytky je i ledňáček, pravidelně ho tam vídám:)
    N_I
    N_I --- ---
    ANABEL_LEE: obecně když lidé nemají biče...lenivý a ono ta posilovna, ono kupa z nich když jedou mood kancl posilovna piva fet...je vidit jak nejsou vubec zdravi ale jen na voko aby se padli do kosile nebo satu..pritom prazdno v ocich...bida a nouze je misty mnohem vic...nebo videt ten detail dne...
    kupa lidi kteri maji nadvahu září..usmívají se...jsou mnohem "hezčí" lidi než čůza z fitka a z pásu...kerá se vrátí z bali a lezou z ní sračky když promluví..

ale hlídat se, nouze, biče....lidem občas prospívají

dobrej vynález je taky mírná neortodox nechlastací procházko čundr s báglem...vikendove...já teda nadávám jak špaček a prudim, ale když to člověk dojde, udělá si gulášovku z pytlíku a do toho trochu cibule...jéé...navíc ležíš v kempu ptáček a tam ti zpívá ptáček...opět balzám
    po čr je to ultra bezpečné je tu kupa tras a míst na spaní s ohništěm, potkáš prima lidi..
    a domu si můžeš donést ostružiny nebo litr borůvek...kerý můžeš použít místo sirupu do limči..zase je to lepší než z kavárny, je to zdarma...a je to zdraví...
    jde to i bez alkáče a demence...ortodox trempů kerý se nehnou od ohně..za celej víkend..
    a jsem rád že tomu přičuchla i dcera..je to průprava pro život jak blázen

MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ANABEL_LEE: hrála jsem ve škole ... v Joensuu
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MAR_TINA: curling, to se da kde zkusit? me se to proste jen libi tak jako celkove :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ELIZHANNAH: já jezdím do nákupáku do sauny a před si ráda dám kávu:D

Já sportuju ráda, venku i uvnitř. Zkusila jsem v životě hodně sportů a bavilo by mě dělat mnohem víc, než časově a fyzicky stíhám. A něco prostě jsou sportoviště - moc ráda chodím plavat, většinu roku dovnitř, teď na TRXka. Posilovna mě baví, jen to nestíhám tak, abych chodila smysluplně často a radši jsem zvolila pilates doma. A kdyby v mém okolí bylo kvalitní pilates, tak chodím i tam. Jo a curling, ten mě bavil taky moc :)

Dost mě bolí, jak v létě volím mezi bruslema a kolem. ALe fyzičku a regenraci na ráno brusle a odpoledne kole bohužel nemám.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    N_I: napodobne, kdybych si na sebe neuvazala bic a nemela kone doma, bydlela bych nekde v byte, sedela u kompu a zrala a zrala a mela bych 100 kg (bez urazky nikoho - jen proste na mou vysku by 100kg uz bylo morbidnich, ano vim, ze i 100 kg zena nemusi byt morbidni, kdyz je dost vysoka :))))). tak ted kazdy vecer nadavam ze musim je vyvazet hnuj do mrazu, ale zase se mi vaha udrzuje tak nejak sama :)
    N_I
    N_I --- ---
    ANABEL_LEE: někde ano, kor třeba na těch běžkách
    ale zase jmám fotku kdy jsem v nerudovce úplně sám nikde nikdo ani noha a procházky prahou v úších the clash...a jen pár lidí..krása

celkově mi jen dnes z debaty vyvhází, že když nechce hlava, tělo se nepřidá i když je drastická dieta nebo zápřah v gymu....jde to oboje ruku v ruce...a mám hodně kámošů s nadváhou, kde je hlavní zádrhel hlava...a nejde s nimi hnout, holt musí se krůček po krůčku
    pardon jinak máme nadváho v rodině, otec matka sestra a je to pro mě téma ikdyž celý život se pobyhuji do 95max ale sem mnohem veselejší kyž mám 83kg..což myslím je moje ideal váha na kompozici těla..ale lítá mi to klidne o tech 10-13kg ročně sem tam dle životosprávy a kdybych vynechal hlavu úplně brzo mám 150kg dle mě ai nemrknu, jím rád, jím večer, jím velký půrce, jím nezdravý...ale když to dám do poměru a sladím, pak jde váha nakonec i dolů...ale bez hlavy to nejde
    + vlastně pro hlavu i pohyb, ted to vidim u rodicu, je jezevcik, nejvetsi laska, musi se s nim chodit prochazky, a donuti to slabe vule vyjit ven...a tolik klidu a lasky do duse cisty lasky co ten pes doda...mi doslo az ted jak moc je pro me ten pes ikdyz se tolik nevidim dulezitej...
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ELIZHANNAH: chodi tam na prochazku a vyvencit deti. venku je hnusne, prsi, bahno, fouka, nebo pada listi, nebo je mlha, no proste to nejde :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam