• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Hrášek jako indikátor PPP 😁, včetně druhu.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUSINDA: kolik takovýho hrášku dokážeš sníst? Jestli kilo, tak máš záchvatové přejídání, jestli vážíš 100g, máš anorexii.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    ELIZHANNAH: Tohle je pro mě noční můra. Já kdysi měla podobny jídelníček a zoufale mi to nechutnalo. Chybí mi tam radost z chutného jídla.

A co se týká pohybu, jsem team jóga a běh. Díky józe jsem začala hubnout a taky jsem se díky ní dala dokupy po těhotenství.
    A běh je super na psychohygienu a taky má samozřejmě významný efekt na hubnutí.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    LUSINDA: zeleniny!!!! ne lustenin ani obilovin
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    MAR_TINA: tady byla řeč o neomezeném množství ❤️
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jakmile je člověk přesvědčen, že musí hlídat množství hrášku nebo kukuřice, má PPP.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PALEONTOLOG: me trojobal nejak neslovuje, vyjimka je rizek, ale taky ho nekdy sundavam, kdyz je moc mastny
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ANABEL_LEE: si pořiď horkovzdušnou a nezáchvatuj :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    PALEONTOLOG: proc furt to smazene???? ja to nejak nechapu tady tu oblibu kroket, smazenych zampionu a jinych kvetaku, ale tak ja jsem zlucnikar, asi naucenej odpor - reflex z bolesti :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: tak smaženej květák, nebo bramboráky ;)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    LUSINDA: hrasek je lustenina, je tam dost proteinu, tak holt ma vyssi energeticky obsah. a kukurice taky defacto neni zelenina, je to obilovina, tam proste toho skrobu bude taky vice nez v rajceti
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    TAPINA: tohle ja jedu rano, dam si masivni vajicka se slaninou, syrem, vsim moznym, zelena cibulka, rajce, salat, nejaka houska treba s tim Palouckem.... a jedu az do odpoledne, dam si mensi svacinu a vecer nejakou veceri. nejak mi vyhovuje vykaslat se na velky obed a misto toho se najist rano. ale lidi to maji ruzne.

takze i kdyz jim naprosto plnotucne veci a nijak se neomezuju, spis taky tak pomalu plizive hubnu... aspon teda lidi rikaji, ze to vizualne tak vypada, vazim porad stejne, ale je fakt ze mam vice svalu tak nejak pocitove, nez treba loni
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já jsem pár týdnů na svých zelenino masových (vejcových, sýrových) večeřích a musím říct, že mi to hrozně vyhovuje. A zapínám kalhoty o dírku dál, tak uvidíme.
    KURE
    KURE --- ---
    TAPINA: mě na tom vadí ta nalajnovanost. Já jsem typ člověka, co jde do krámu s tím že nakoupí A, B, C, a odejde s XYZ, protože viděl moc pěkný Y a dostal na to chuť.
    V tu chcvíli když mi někdo bude nutit ABC tak budu naštvanej.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    PALEONTOLOG: ty nejím tak nevím 😂
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LUSINDA: smažený krokety jsou taky zelenina, že
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    TAPINA: jen hrášek a kukuřice jsou trošku kalorictejsi. ❤️
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ja tu syrovou zeleninu potrebuju jako "kartac na streva", proste citim, jak mi fakt dela dobre chroustat mezi tema vajickama a masityma jidlama zeleninu. je to asi i navyk, ale nejak se mi lepe travi, kdyz varene prokladam rajcetem, salatem (jako tady martina na fotce, klidne chroupam jen listy bez niceho) nebo tak
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Podle mně by součástí každého výživového doporučení mělo být "zeleninu jezte v neomezeném množství, kolik chcete". Zelenina má tak málo kalorií, že se po ní tloustnout nedá, a zasytí dost. A ty nízkotučné věci bych vyměnila za normální.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    V létě si klidně zeleninovej salát ze syrové zeleniny dám... ale v zimě... nope.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam