• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Měl jsem oliváč s lanýžem a bylo to výborný :)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CMLKA: nj muze byt, ja jedu v reckych produktech :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: španělské nepozřu, krétských a naxoských bych se užrala, italské toleruju.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    TAPINA: Spis si myslim, ze to je fakt druhem, ten spanelsky je fakt hodne ostrý. Doporucuju zkusit řecky a nějaký fakt kvalitní.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ARGANNAH: Ne, měla jsem tam čistě jen zeleninu. Asi mi prostě fakt nechutná.
    KURE
    KURE --- ---
    ARGANNAH: Ja mam citron a olivacem strašně rád.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ARGANNAH: ehm, cele recko jede na olivovem oleji s citronem... je to skvele kombo, ale samozrejme osobni preference hraji roli :)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TAPINA: Myslím, že je to hodně o kombinaci s tím, čím to chceš okyselit. Jestli si třeba dáváš do salátu ráda citron, tak ten mi přijde, že k oliváči fakt nejde.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Volně na toto téma, já nechodím skoro do žádných klasických hubnoucích skupin. VEEEEEELMI si vybírám, koho a co na téma hubnutí sleduju, a některé věci úplně bojkotuju. Třeba úplně všechny hubnoucí diskuse tady na nyxu (kromě této a klubu "Fitness a vše kolem něj", což ale zase nejsou klasické hubnoucí kluby). Jsem dost citlivá na to, když začnou sériově shitpostovat a) lidi očividně trpící poruchou příjmu potravy nebo b) lidi, pro které je hubnutí forma sebepoškozování (což jsou ostatně skupiny, které mají dost významný společný průnik). Nedá se to. Už ta strašná posedlost jídlem je varovný signál - klub, kde se věčně řeší titěrné porce, zatracují se úplně normální potraviny a když diskuse ujede od jídla jinam, tak vždycky jen k předhánění, kdo se ten den víc strhal při nějakém naddimenzovaném kardiu, odtamtud táhnu okamžitě pryč. Po PPP je člověk imho dlužen svému duševnímu zdraví tyhle věci nesledovat a vyskytovat se pouze v prostředích, kde mají lidi svá těla rádi a nemučí je nesmysly. Dokonce i v FB Bari klubu se vyskytujou nešťastnice, co od morbidní obezity přešly přes bypass k nebezpečné podváze a těžké anorexii, tak si dávám poslední dobou detox i od téhle skupiny (a to je přitom moderovaná lékaři - holt úplně se tenhle obsah odfiltrovat nedá). Fakt mě to triggeruje a zároveň mě hrozně štve, jak si tam pod rouškou "zdraví" a "krásy" ti lidi příšerně ubližujou.
    KURE
    KURE --- ---
    TAPINA: asi v těžký menšině.
    já některý miluju a některý míň, ale že by mě nějakej vysloveně nechutnal to ne.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TAPINA: Jak s kterym, některejch oliváčů bych se užrala, některý mi nechutnaj.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    To mi připomnělo, jsem jediná na světě, kdo má problém a chutí oliváče? V teplé kuchyni v pohodě, do těstovin, do těsta na pizzu a tak. Ale salát jsem si s ním pokapala jednou a celej letěl, to nedám. Holt si dávám do salátu pár kapek slunečnicového oleje, olivový zjevně není pro mě.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ELIZHANNAH: a ještě losos, brokolice a něco bílého, už jsem se chtěla radovat, že je to rýže, ale je to po rozkliknutí nejspíš nějaká ricotta nebo možná cottage namísto přílohy :)).
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    KURE: co jedí? fotí si velké talíře, na nichž se choulí k sobě tři až pět cherry rajčat, nějaká ta rozkouskovaná mozzarella, zacákáno decentně oliváčem, k tomu jeden tenkej krajíček chleba rozřezanej na asi pět šest dílků, aby to vypadalo, že je toho víc. Nebo plátky rajčete, avokáda a okurky a tenký plátek chleba. Nebo plátek šunky, plátek eidamu, půlka papriky, večerní chlebík s tenkou vrstvou žervé. Filé, dušená zelenina. Na dně misky kaše, na tom přesně deset mražených borůvek. A tak.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KURE: Smazeny mozzarella sticky, ty jsou velky jako sterilovana okurka :-D
    KURE
    KURE --- ---
    ELIZHANNAH: A co jedí, když okurka je taková kalorická bomba?
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MARKYSHA: mně taky leze... a tak tam lezu jen s mírou. Jenom když se chci ujistit, že jsou nadále šílení.
    TAPINA: ne, pět plátků salátové je samozřejmě obludně velkých, protože salátová je velká
    GALE: deset koleček okurky, deset koleček kolem hřiště :D
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ELIZHANNAH: já zas nevidím...já to četla jako pět ptáků sterilizovaných🤣 jinak mně by taková skupinka děsně lezla na nervy🤪
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    GALE: Tim, ze ted snis jen celou sterilovanou :-D
    GALE
    GALE --- ---
    ELIZHANNAH: Když je venku víc než 10 stupňů, sním tu okurku celou (i sterilovanou). Jak se mám potrestat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam