Pro mě je jinak ta spousta detailů a nejednoznačností hodně důležitá. Čím jsem starší (a čím víc mi roste profesní deformace), tím víc si uvědomuju, že ve vědeckém typu poznání je opravdu málo skutečně jednoduchých věcí a že všechno je naopak nesmírně složité a místy nejasné, věci jsou zapojené ve složitých sítích vztahů k jiným věcem a ty zase k dalším věcem a každý zásah generuje řetězovou reakci, která může mít naprosto nepředvídatelné výsledky. Jsem vděčná za každého veřejného intelektuála, který se nebojí prezentovat věci ve vší složitosti a nenosí na trh jednoduchá a snadná řešení ve stylu "odteď si každý den ráno myjte genitálie studenou vodou a uvidíte, že budete už navěky šťastní". :) Ale jako návod na to, "co dělat", to samozřejmě nefunguje: tyhle videa mi přijdou užitečná jako jeden z doplňků k nějakému už nastavenému a odzkoušenému režimu, který člověk jenom dál ladí, prostřídává přístupy a jak se tělo přizpůsobuje a přestává na něj reagovat, tak ho postupně upgraduje a rozšiřuje o další roviny. A taky samozřejmě jako varování pro všechny fandy těch výše zmíněných snadných řešení, co mají pocit, že odteď začnou "nežrat a hejbat se" a všechno se snadno vyřeší.