MOODYCAT: ono fakt záleží na mnoha faktorech, první těhotenství bez problémů, skoro do konce jsem chodila cvičit. Porod za tři hodiny, ze sálu jsem odhopkala. Syn zlatý usměvavý miminko, od začátku spal celou noc, nebyl s ním žádný problém. Dal se kamkoliv vzít a nikomu nevadil, narodil se v květnu, bylo nádherné počasí na vylety. S dcerkou jsem se poslední tři měsíce skoro nehla,rozestoupily se mi stydké kosti, byla na mě velká, těžký porod, málem jsme tam zůstaly obě, odvezli mě na křesle a dali na pokoj pro pacientky, na které je třeba dávat pozor. Ještě druhý den se se mnou radši chodili sprchovat. Vyčerpání trvalo půl roku, do toho dcerka první dva měsíce celou noc nespala, ani blbých pět minut,přes den péče o bráchu, který byl snad non stop nemocný a už to nebylo hodné miminko, ale super vzteklý tvor. Měla jsem co dělat, abych vůbec nějak přežívala, natož nějaký hubnutí. Naopak z vyčerpání jsem šíleně prasila. Je to loterie holt. Za mě? Já vím, že to nemáš ráda, ale pokud budeš fit, pravidelně se v těhotenství hýbej, fakt se ti to zúročí.