• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MART1NKA: já jsem extrémní přesýpací hodiny, v pase mám 78 a přes boky 112 a BMI mi vychází 29, což je tak na hranici obezity? Ale když nemám 80 v pase, tak jsem OK? Otázky, samé otázky. :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: pupík vyřízne tvůj a všije. Co máš, to máš, takže ty "ošklivé" moc asi neupraví, leda by v něm byla kýla.
    Docela jsem váhala, jestli ho nevynechat úplně, ale Skála mě ukecal, že můj bude ok. Když se nedělá pupík, jde na to místo něco vytetovat, aby to nebylo nápadné.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: 5 let jsem ji sbírala, pořád jsem čekala, že něco zhubnu ještě. Měla jsem jít dřív. Až zhubnu je bod, který nas má být smazán z historie.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: uz na ty fotce to vypada uplne super. zavidim odvahu do toho jit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: vlastně svoje břicho neznám bez otoku, z pooperačního (na fotce ještě je) to volně přešlo na polékový :D
    Jedno ho uvidím a všechny ty vymakaný svaly světu ukážu :D Budu bombardovat myx nahýma fotkama :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: měla jsem v září plicní embolii a po lékách na ředění krve (už jedu 4. druh) mi vyletělo 4-6 kg navrch, vše otok. Ráno vstávám a přes víčka nevidím, všechny podkožní rysy všude pryč od obličeje přes trup a ruce po kotníky. Do konce května a pak jim na to seru. Podle CT mám plíce čistý, pro jistotu se to bere ještě další 3 měsíce.
    Ještě mě poslali na cévní a endokrinologii, ale jedno má termín na konci května a v druhém lékařka prostě skončila a zrušili mi termín.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: mela jsem zazito, ze Skala dela hnusny pupiky, ale ty mas teda krasnej a uplne prirozenej. co myslis tim, nez ti naskakal otok? jakoze otoky zacaly az se zpozdenim?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    POZITRON: že jo :) a i když to zminimalizuje plastikou a nechá tam svaly a 2 cm tuku pod kůží, k 80 cm se neblížím ani náhodou :)
    Kdyby to šlo, udělá mi 80 cm.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MAR_TINA: Skala je sikovnej. :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    tohle je z léta, ještě než mi naskákal otok. Není to optimální, ale 5 cm dolů a bylo by. Obvod 96 cm.

MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Ty brdo ja mam 160cm, v dolnom brusku pod pasom tuk na horsie casy mam ale nie zas tak mnoho, mam velkost M. Brucho mam teraz dost namakane, kvoli plotynce, akoze ten pas moc nezmacknu do mensich veci a mam pas 76. Rozhodne som daleko od obezneho cloveka a som nizsia bez priemer. To ktokolvek 170 a viac musi mat 80+ v pase i s idealnou zdravou zenskou postavou.
    XMARGE
    XMARGE --- ---

Takhle třeba vypadá postava co se na 80 cm v pase blbě dostává.. Mám přes prsa 110, boky 118 a v pase (jakože přes nejužší část trupu) 98.

zezadu je vidět, že mám ramena širší než boky. s tím nic neudělám (myslím s šíří ramen).

JInak BMI asi 32, takže i já spadám do skupiny obézní...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KRISKA: kde se to teda ma spravne merit? nemam ani nadvahu, ale pres pupik mam 90. slovy devadesat.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    AKI4CE: jo proto bych se tímhle moc neohanela a vrátila se k BMI.....podle mě to celkem sedí.
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    LUSINDA: ja jsem taky presypaci hodiny a tim padem se s BMI 23 vlezu v pohode
    ale pro ldi, kteri jsou rovny a maj ramena a boky, nebo jsou uplne typ jablko je to podle me nesplnitelny....
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    MAR_TINA: v 15 rokoch som mala pás 74cm a trčali mi kľúčne kosti, toto je bullshit
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    LUSINDA: třeba ženský, které mají spíše mužskou postavu - široká ramena, široké boky a málo výrazný pas. Já se na 80 cm v pase nedostanu ani když budu mít velikost 42, kdy se já osobně cítím v postatě štíhle..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KRISKA: stačí posílit šikmé břišní a vyskočí 5 cm navrch.
    80 cm musel vymyslet někdo v 50. Letech, kdy měly ženy 155 cm na výšku
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    VALENTINA: já nejsem ale jabko právě 😅 ale tuk v oblasti pasu je nebezpecnej.
    KRISKA: ukaž mi širokou kostru v oblasti pasu prosím
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    VALENTINA: problem je v tom kde to merit a nekdo ma sirokou kostru a i kdyz je stihly a sportuje, tak zadnej pas nema. i kdyz pravda neni to tak bezny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam