• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita | Společenství statečných šneků
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TAPINA: aha a já myslela, že mi nastydl močák🫣
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TAPINA: Wow, díky za tohle, taky to přesně na sobě pozoruju, tím se to vysvětluje!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MADIETTA: To nemusí být úplně souvislost. Já pozoruju, že víc čůrám, když hubnu, když ta váha jde dolů. A dává mi to smysl s tím, co jsme se učili o metabolizaci tuků ve škole, že finálním produktem lipolýzy je voda a oxid uhličitý. Člověk tu nadbytečnou tukovou tkáň ze sebe zjednodušeně vyčůrá a vydýchá.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Jsem si prave vzpomnela na nedavnou debatu o olivovejch olejich… hlidam segre psa. Segra tu ma nejakej super extra single estate bio olivac ze Spanelska. To je tak strasne hnusnyyyy :-D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KRISKA: Ja ho pouzivam do salatu, alebo ho jem ako syr k chlebu so sunkou lyzickou rovno z kelimku. Pripadne sa z neho da robit pomazanka.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KRISKA: prostě ho posolíš, přidáš nadrobno nasekanou zeleninu dle chuti a jíš lžičkou. Teda v mém případě. Dávám do něj červenou kapii, jarní cibulku, rajčata. Nebo tvaroh s avokádem umíchám ala guacamole a jím mrkví na špalíčky nebo s nakrájenou bagetkou. :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MAR_TINA: co presne je cottage (tvaroh, cokoli) naslano?
    ja naslano znam jako pomazanku na chleba pod sunku, takhle si to moc neumim predstavit...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MART1NKA: 4fitnes 80% whey protein... bys mohla zkusit. ten 90% co uz nedelaji byl lepsi, ale je to cista syrovatka, takze asi to nechce alergii na laktozu https://4fitness.cz//protein-cfm-instant-1kg/

ja ty ochucovany vubec nesnesu ani v jidle, tohle si dam v pohode i samotny, kdyz je nejhur, a v jidle (kase na vandry, puding, palacinky) to nepoznam vubec.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Protein - koupila jsem si ho a evidentně mám bílkovin v potravě ažaž, protože po něm neustále chodím na záchod, což podle všeho znamená, že to vůbec nepotřebuju a akorát zatěžuju ledviny. :-o
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MART1NKA: Vilgain Grass-Fed Whey Protein bez příchutě si mixuju v domácím kefíru.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: To davam normalne :) cottage lepsi ako tvaroh a skyr.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Nebo skyr naslano!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: cottage a tvaroh na slano
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: no kdyby pak máma vyrazila na procházku, mohlo by jí to fungovat. Ale ona osidi oběd a ven jde odpoledne
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MART1NKA: Čistý syrovátkový bez příchutě. V kaši chutná prostě jako hutnější mléko.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MART1NKA: Tobe by mohl vyhovovat ten konopnej, co jsem si poridila nejakou dobu zpatky.

dm online shop | Vaše oblíbená online drogerie
    https://www.dm.cz/sum-konopny-protein-p8588005215060.html?gQT=1
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    Co pre nas co nemame radi sladke a neznesieme umele sladidla? Mne to vsetko pride ako hnusna chemicka sr…
    GALE
    GALE --- ---
    MARKYSHA: Ono moc nejde o ten protein jako takový, ten je vlastně bez chuti, ale o tu přidanou příchuť. Pokud to máš tahle, jdi po ceně. Ty proteiny mají všechny 22g bílkovin na 30g prášku. Cena se odvíjí od sladidel a dochucovadel.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Já potřebuju ráno něčím nahodit, abych nesla do práce hladová, jinak mi rozvrh jídel vychází tak, že obědvám třeba už v jedenáct, ve čtyři si dám nějakou svačinu a pak večeři s rodinou kolem sedmé. A když si dám cukry ráno, tak potom neslídím po sladkém během dne.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    GALE: a tohle vypadá přijatelně, dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam