• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita | Společenství statečných šneků
    KURE
    KURE --- ---
    a budu ještě chytrej. je to zajimavy cely, ale kolem 49minuty mluvěj o lipedemu.
    10 DŮVODŮ, PROČ NEHUBNETE!
    https://www.youtube.com/watch?v=FPP3-rS9Xjo&ab_channel=InstitutModerniVyzivy
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    KURE: Když jsem s příjmem bílkovin jednu dobu experimentoval, dostal jsem se i na 4g/kg - bez doplňků. Nebylo moc praktické, a už to bylo na hraně, co moje tělo zvládlo strávit, ale sníst se to dalo. :) Postupně jsem ale došel k tomu, že je lepší to držet mezi 1,5 a 2 g a raději přidat sacharidy, ta energie navíc je fajn a líp se to tráví.
    KURE
    KURE --- ---
    něco k tomu proteinu:
    The Protein Lie: Why You Don't Need As Much As You Think
    https://www.youtube.com/watch?v=nkIKesKHIIE&ab_channel=RenaissancePeriodization

VALENTINA: jo bude ale chvili trvat než se to dostane do učebnic pro lekaře a pak ještě chvíli než to probublá do medicinsky praxe. ale je super že se o tom mluví.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    „To, co vidíme v televizi, bohužel není běžný život, to jsou extrémně motivovaní jedinci, kteří kolem sebe mají tým odborníků. Z těch, kteří začnou hubnout sami, dokončí dietu jen 40 %. A z nich pak dlouhodobě uspěje jen každý dvacátý,” upozorňuje obezitolog a jeden z expertů televizní dokureality Extrémní proměny Evžen Machytka. „Jsem přesvědčený o tom, že léčba obezity by měla být hrazena ze zdravotního pojištění. Nechápu, proč obéznímu pacientovi, u kterého se objeví vysoký tlak, podáme jen symptomatickou léčbu na tlak, když už máme dostupnou velmi účinnou kauzální terapii vůči samotné příčině, tedy obezitě.”
    na DVTV rozhovor, vlastně potvrzuje, co tu říkala Argannah
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TAPINA: aha a já myslela, že mi nastydl močák🫣
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    TAPINA: Wow, díky za tohle, taky to přesně na sobě pozoruju, tím se to vysvětluje!
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MADIETTA: To nemusí být úplně souvislost. Já pozoruju, že víc čůrám, když hubnu, když ta váha jde dolů. A dává mi to smysl s tím, co jsme se učili o metabolizaci tuků ve škole, že finálním produktem lipolýzy je voda a oxid uhličitý. Člověk tu nadbytečnou tukovou tkáň ze sebe zjednodušeně vyčůrá a vydýchá.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Jsem si prave vzpomnela na nedavnou debatu o olivovejch olejich… hlidam segre psa. Segra tu ma nejakej super extra single estate bio olivac ze Spanelska. To je tak strasne hnusnyyyy :-D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KRISKA: Ja ho pouzivam do salatu, alebo ho jem ako syr k chlebu so sunkou lyzickou rovno z kelimku. Pripadne sa z neho da robit pomazanka.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KRISKA: prostě ho posolíš, přidáš nadrobno nasekanou zeleninu dle chuti a jíš lžičkou. Teda v mém případě. Dávám do něj červenou kapii, jarní cibulku, rajčata. Nebo tvaroh s avokádem umíchám ala guacamole a jím mrkví na špalíčky nebo s nakrájenou bagetkou. :)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MAR_TINA: co presne je cottage (tvaroh, cokoli) naslano?
    ja naslano znam jako pomazanku na chleba pod sunku, takhle si to moc neumim predstavit...
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MART1NKA: 4fitnes 80% whey protein... bys mohla zkusit. ten 90% co uz nedelaji byl lepsi, ale je to cista syrovatka, takze asi to nechce alergii na laktozu https://4fitness.cz//protein-cfm-instant-1kg/

ja ty ochucovany vubec nesnesu ani v jidle, tohle si dam v pohode i samotny, kdyz je nejhur, a v jidle (kase na vandry, puding, palacinky) to nepoznam vubec.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Protein - koupila jsem si ho a evidentně mám bílkovin v potravě ažaž, protože po něm neustále chodím na záchod, což podle všeho znamená, že to vůbec nepotřebuju a akorát zatěžuju ledviny. :-o
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    MART1NKA: Vilgain Grass-Fed Whey Protein bez příchutě si mixuju v domácím kefíru.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: To davam normalne :) cottage lepsi ako tvaroh a skyr.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Nebo skyr naslano!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: cottage a tvaroh na slano
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: no kdyby pak máma vyrazila na procházku, mohlo by jí to fungovat. Ale ona osidi oběd a ven jde odpoledne
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MART1NKA: Čistý syrovátkový bez příchutě. V kaši chutná prostě jako hutnější mléko.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MART1NKA: Tobe by mohl vyhovovat ten konopnej, co jsem si poridila nejakou dobu zpatky.

dm online shop | Vaše oblíbená online drogerie
    https://www.dm.cz/sum-konopny-protein-p8588005215060.html?gQT=1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam