• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita | Společenství statečných šneků
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    A tou únavou, já byla každé odpoledne mrtvá, někdy jsem si i musela dát šlofíka, a přičítala to prostě věku (moje máti taky po odpoledních podřimovala v křesle). Na preventivce mi doktorka nasadila železo, že mám nízký hemoglobin, asi po silných menstruacích (jo, mám je poslední roky docela brutální vždycky těm nejsilnější den, to ani nemůžu jít na víc jak dvě hodiny ven). A ono to na tu únavu asi pomohlo.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    ARGANNAH: Klidně to mohla být chyba měření minule. Hned mě to napadlo.
    Jinak nezoufej, je to o té dlouhodobé práci. Kolikrát se mi váha taky nehýbá. Důležité je, že tam není zhoršení.
    A navíc proste otázka je, nakolik jsou tyto měření celkově vypovídající. Pokud máš v některém oblečení o velikost méně, tak to je vypovídající!
    Jinak na otoky mi hezky pomáhají ruční lymfatické masáže (chodím ke skvělé masérce).
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: Statečný šnek, boží to kandidát na maskota klubu :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: buď statečný šnek!

Zkusila jsem maderoterapii. Asi to něco dělá,a le člověk by musel chodit pořád. Nebo se to na ty nohy naučit sám sobě.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MAR_TINA: No, začala jsem to asi před půl rokem zuřivě a pravidelně masírovat ve sprše. A fakt to něco viditelně dělá. Povzbuzena výsledky, které jsem nepovažovala za možné, jsem se s tím konečně kamsi objednala, tak třeba to pomůže ještě víc.

(Hergot, takový práce na sobě člověk nechává a stejně se šine kupředu šnečí rychlostí, pokud vůbec nestojí na místě. Zas ale na druhou stranu pořád lepší šnekózně vpřed než plnou parou vzad. Snažím si to od včerejška po tom zklamání pořád opakovat.)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MADIETTA: tak jako 10 let tu probíráme, jak to nízkopříjmový a nízkosacharidový jedení nefunguje a ty to bohužel dodržuješ třeba už 20 let? Z toho moc cest ven není a pokud, je to cesta ke zdravému příjmu, pohybu a energii na život, snížení hmotnosti nezaručeno, nezvýšení taky ne. Bohužel.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ARGANNAH: odtékající lipedém? Jsi šťastná žena! Dokázala si, sama, velkou věc.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ELIZHANNAH: ne obsahuje
    https://www.drmax.cz/max-multivitamin-energy
    Ale fakt strašný rozdíl. Usínala jsem v práci při psaní, v autobuse, pořád jsem zaspávala. Únava strašná. A teď se cítím svěží.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MARKYSHA: neobsahuje náhodou Q10? Protože mně na únavu pomáhá Q10, ale musí ho být aspoň 100 mg/den. Je to jediné, po čem cítím změnu k lepšímu, a to už jsem vyzkoušela kdeco.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KRISKA: Holt sklizim urodu za poslednich 20 let, no :-/
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    LUCIASHECK: vim, ze pridanim muze vaha vylezt i nahoru, ale mela sem za to, ze treba 2-3kg a pak se to srovna a pripadne zase spadne zpet, 10+ kg je fakt des, to by me vydesilo taky...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KRISKA: Ja zkusila podle tabulek jet fakt hodne striktne loni… a vydesilo me to takovym zpusobem, ze jsem po necelejch dvou mesicich prestala a vratila se k nezrani, protoze jsem si za ten mesic a pul poridila plus vic jak 10 kilo a konfekcni velikost navrch… :-/
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ARGANNAH: tak ho vyhod, to hodne vody to mohlo oblivnit vic blbe...

jinak... ja uz razim heslo "aspon nezhorsovat":D

poradila sem loni kamoskam.tabulky a ze malo ji...

jedna zacala fakt jest na tabulky, etericka vila ktera "pribrana" byla porad kost a kuze tak si chvalila, ze na prahu 50 ty 3kg dolu sly s jidlem v pohode a ta druha furt ze ju to neba a nevydrzi a vazeni... no ted po roce prisla s tim, ze uz to 14 dni dodrzuje a 82kg nevidela na vaze minimalne 5 let, ze ji splasklo bricho a 1kg dole.

tak rikala, ze ted s mejma radama dela chytrou kolegyni, pac ja jim to tenkrat i nastavila, tak to kolegyni prenastavila a snazi se dobre a dost jist spolu, tak je to super.

kdyz vidim, jak to fungujr na lidi, co nikdy potize s jidlem nemeli, a nefungujr na me, tak si prestavam myslet, ze to furt delam blbe, kdyz je to aplikace stejnych rad.

proste fakt byt vdecna, ze tu vahu alespon drzim /na hrane zdrave/ takze je jen neesteticka
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ARGANNAH: no jako jo no, ale ber to tak ( ja to tak beru a jsem jeste o fous starsi) ze nejlepsi vas budovat svaly je prave ted, kazdej dalsi den to bude jen horsi...
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ARGANNAH: to znám. Mně teda na únavu hrozně pomohl z Maxe Multivitamin Energy
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MARKYSHA: Neurazila, letos mi bude 45. :)

(A bojím, pochopitelně že se bojím. Lhala bych, kdybych tvrdila, že ne. A co víc, jsem z toho po těch pěti letech čím dál tím víc unavená. Ale jak říkal můj tatínek, dala jsem se na vojnu, musím bojovat.)
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ARGANNAH: však ono to půjde, neboj. Holt ono taky to tělo kolem tý čtyřicítky (teda doufám, že jsem se nespletla a neurazil tě:-) reaguje méně pružně. Já zase zjistila, jak hrozná lemra jsem. Včera jsem v práci měla nějaké lítání a šla jsem pětkrát do třetího patra (jsou to velké schodiště, vždy dvoje do patra) a dneska si připadám jak po dvoufázovém tréninku🤣
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ARGANNAH: Pořád nad tím přemýšlím - ještě existuje jedna možnost, proč to celé nedává smysl, a totiž ta, že minulé měření bylo z nějakých důvodů chybné. Kdybych ho totiž z toho grafu vývoje mé váhy a kompozice vyhodila, najednou to začně celé sedět mnohem víc. Pak by tam nebyly žádné dramatické skoky ani ve vodě ani v ničem, ale prostě nějaký plus mínus stejný výsledek, jako předposledně (asi ovlivněný nějakým blíže nespecifikovatelným poklesem vody v těle). To by odpovídalo jak velikosti oblečení, tak všemu ostatnímu. Představovala jsem si teda, že po roce cvičení tam bude nějaký aspoň trochu slušný nárůst svalové hmoty, ale je teda fakt, že poslední tři měsíce jdu z nemoci do nemoci. To má na to asi taky nějaký vliv.

No, žádná změna je pořád přijatelná varianta, mnohokrát lepší než přibírání. Ale přesto ach jo.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    LUSINDA: jím zdravě stále.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    MADIETTA: mam to stejne kdyz si to prestanu hlidat aslon orientacne a lrestanu jist, hned to leze nahoru... ale tak kilo anpul snad srovmas zas kdyz zlepsis jidlo:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam