ACIDQA: Osobní zkušenost s Nasavrkama nemám, ale údajně to tam jedou dost těžařsky (ve smyslu těžení medu/ ekonomie/ zisky), což je trochu jiná filosofie, než kterou mám zvnitřněnou já... ale mají víc a lepší vybavení než Blatná. V Blatný je mikroskopárna (např na pitvu včely, indikaci nosematózy atd), truhlárna (výroba nástavků), kotel na tavení vosku, medomet a odvíčkovací linka pro střední provoz (a dost možná jsem na něco zapomněla).
Kolik času jsem tomu věnovala? :) fakt nevím, moc ne... a ano, jsem socka jako ty a časový údaj také cca sedí :D
Výuka je 1x měsíčně PÁ- SO, rozvrh je na webu. Chybět se dá, ale ne nějak masivně...
test je kroužkovací a pamatuju si otázky: co to je bentos, kam se řadí lasice, kolik chromozomů má trubec a pak už vážně nevím... určitě tam byla nějaká "kytkologie". Kalkulačka, myslím, byla, ale to bude určitě předem avizováno (pokud to není na webu).
A možná ještě platí to, že když se nedostaneš na první pokus, máš další rok nějaké body za to, že to zkoušíš znova :)