• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    YARIN
    YARIN --- ---
    tak s kym se zitra potkame ve wroclawi?
    YARIN
    YARIN --- ---
    ONDRAT: jo ten subotnick byl podarenej, to je pravda. a co si jeste vzpominam, tak zacatek soboty v laznich byl taky hodne dobrej. nez jsem se teda ztratil na parketu behem 2562.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Nebo v kině vizualizace na Subotnicka, které dělal Lillevan.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    JIMMI15: Teda já nevím, ale co jsem viděl velkoformátové projekce na večerních párty v Laznia Nowa, tak byly vždy výborné (speciálně MFO).
    YARIN
    YARIN --- ---
    JIMMI15: ja nevim, ze vas ty projekce jeste vzrusujou. kdyz to neni zrovna zed amona tobina, tak jeho to stejne vsechno na jedno plochy brdo a navic nevim, kdo z vas ma pri tancovani jeste cas a chut sledovat, co se deje na platne.
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    to neni debilní, to je futureshock!
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ELECTRIC_FLOWER: hm, vidim, ze debilni videoprojekce opet vladnou unsoundu
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    YARIN: omg to je video jak lopata...
    YARIN
    YARIN --- ---
    best of unsound 2011 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=JdcOJ5vSA40
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    prasoš
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    neco z machinedruma:

Machinedrum live @ pauza club krakow - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=zsJuWbjQ3KU

machinedrum live @ pauza club, unsound final party - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=lOECYA-HlSg
    YARIN
    YARIN --- ---
    VOJTABOSS: to je dost dobre mozny, ale kdo vi, kolik tech diskuznich krouzku za ten vecer meli, ja daval prednost poslechu a tanci :)))
    YARIN
    YARIN --- ---
    yarin to nezminil, protoze kdyz ten prispevek psal, tak jel nonstop uz dovikolik hodin v kuse vcetne 10hodinovy cesty z krakowa zpatky.. space dimension controller i morphosis me bavili moc! morphosis mel akorat smulu, ze ho dali na velkou stage, kde mi prislo, ze publikum ocekavalo porad akorat slapani zeli a kdyz to do deseti minut nedostalo, tak mizelo pryc. daval si to vsechno z hardwareu, zadnej laptop, docela experimentalni set.

jo tak vy jste na machinedrumu vubec nedorazili, jo? jsem si rikal, ze je fakt divny v ty minipauze vas nepotkat za celej vecer. machinedrum super, ovsem mistr praveen sharma to tentorkat s koksem nebonevimcim fakt prehnal, protoze nebyl schopnej dat ani jehlu na desku, akorat se porad chechtal a i kdyz zahral par dobrejch desek, tak lip bych to zamichal i ja, haha. fail festivalu pro me. zas takova hvezda to neni, aby si mohl dovolit takovyhle excesy. a mam ten pocit, ze den predtim byl zkalenej uplne stejne a ty chyby, ktery byly v hrani sepalcure slyset, bych s klidem po nedelni zkusenosti pripsal na jeho triko. ale travis stewart respekt. tak.
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    TOOMUCH: Morphosis byl super, zpomaleny techno pod 120BPM
    oproti albu ale skoro zadny melodicky plochy... :/
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    TOOMUCH: No oproti SDC a Kassem Mosse to bylo hodne experimentalni az netanecni, dlouhy tahly plochy bez zmeny beatu s kroucenim nejakyho analogu. Myslim ze mel do toho i svoji projekci, a bylo to rozhodne dost progresivni a zajimavy ale vytratila se jakoby ta predchozi nalada, v kotli pak zustali jen skalni defakto.
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    LAYUP: Morphosis konkretizuj. se divím, že to Yarin vůbec nezmínil
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Nikde tu nevidim Space dimension controler.. podle me naprosto vynikajici spacey funk flow.. a jinak Motown.).. prisel mi zajimavej i Morphosis ale asi v jiny cas by to pusobilo lepe.. druhy den jsem dal bohuzel uz jen Enclaves of the future.
    NAILER
    NAILER --- ---
    ah, rashad a spinn, ty jsem v lineupu ani nezahlíd!
    ELECTRIC_FLOWER
    ELECTRIC_FLOWER --- ---
    me by jen zajimalo, co Braille bere za drogy... nonstop rohlik nahore, neuveritelny :)
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    laurel halo naprosto nesrovnatelný s holy other!
    od stellar om source jsem čekal ten introvertní ambient, co hrála onehdá v crossu, takže jsem se přes tohle electro nedokázal přenýst. ale sympaťačka to je.
    kirby je fakt zabiják!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam