• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    YARIN
    YARIN --- ---
    Audioriver vytahuje tezky trumfy!!!

Nicolas Jaar Live In Concert!!!!
    NZ Shapeshifter live
    Kavinsky
    ATOL (Modeselektor + Marcell Dettmann + Shed)!!
    Modeselektor live
    Plaid live
    Guillaume Coutu Dumonts & The Side Effects

tak doufam, ze letos uz tam nekoho z vas potkam:)
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    FLU: ej to né, já právě počítám s tím, že si je wydrukuju.. sis je nechal poslat poštou teda?
    D13
    D13 --- ---
    DANII_DP: nejspis jo
    YARIN
    YARIN --- ---
    hot chip (ach jo), talabot a morphosis na nowe muzyce
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    STOOL
    STOOL --- ---
    DANII_DP: ale jó
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    je tu nejaky vocas co jeste nema listky na nowu muzyk a bude/chce kupovat? :)
    YARIN
    YARIN --- ---
    mouse on mars, eskmo, jimmy edgar a the black dog na nowy muzyce...
    FLU
    FLU --- ---
    CROPPCA: minuly rok to jeslo slo tisknout doma, ale kdyz jsem tedka kupoval listky pres ty polske servery, tak uz to wydrukowac neslo.
    CROPPCA
    CROPPCA --- ---
    PEDRONITOS: a nebo jako já zaplatit přes net a vytisknout doma (je tam takový speciální čárový kód podle kterého by to měli poznat ale ani mi ho nekontrolovali)
    YARIN
    YARIN --- ---
    prvni dve jmena na zarijovym Sacrum Profanum - Sigur Rós a Kronos Quartet
    YARIN
    YARIN --- ---
    nowamuzyka zase pridava pod kotlik:

Speech Debelle (!!), Gnucci Banana, Michael Mayer, The Field (!!!), Brandt Brauer Frick Ensemble
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    FLU: jojo, tohle me napadlo taky, kdyz jsem se dival na moznosti koupi u ticketportalu, i kdyz jsem si nebyl jisty, jestli to plati i u nas, nebo jen v Polsku, ale zda se ze jo, takze to tak asi provedu

FLU: neboj, jsme zkuseni kamuflaznici, protahli jsme dovnitr vino, slivovici i velky fotak, takze jsme ani nic nemuseli schovavat nekde u plotu pred vchodem :)) akorat me sral prave ten zakaz piva u stage, ale to nema cenu resit, to je holt Polsko, co uz...
    FLU
    FLU --- ---
    PEDRONITOS: ad chlast - pred vstupem si nekde schovas flasku vodky a hotovo. kuprikladu ja jsem se takhle minuly rok v patek ozral tak, jako na zadnem ceskem festivalu :)
    FLU
    FLU --- ---
    PEDRONITOS: objednas si a zaplatis pres internet a "vyzvednes" je nekde, kde maji pristup na ticketportal. v ostrave je to napriklad mestske informacni centrum.

pokud to budes kupovat prino v tom centru (tzn. prijdes a reknes, ze chces listky na NM), tak je to tak, jak rikas. oni maji svuj kurz a preplatis cca o tri kila.

dalsi moznost je listky koupit a zaplatit pres net a nechat si je poslat. postovne je 25zl (150,- Kc), takze pokud se domluvi vice lidi, je to za hubicku a prijde to normalne doporucenym dopisem z polska cca do 10 dnu.
    YARIN
    YARIN --- ---
    jeste jsem si vzpomnel na jeden epic fail - kompletni prohazeni timetablu takovy ty zadni cirkus stage, jak tam vystupovali treba seefeel nebo emika. a jedina info visela pred tim inkriminovanym stanem, kde se ale zacinalo az vecer, takze tam navstevnici ani nepachli a tim padem samozrejme o nejakych zmenach vubec nevedeli, dokud to organizatorujm nedoslo a asi po trech hodinach (kdyz uz prvni dve kapely mely odehrano, takze kdo na ne chtel jit v puvodnim planu pozdeji, mel smulu) to rozvesili i po zbytku arealu....
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    YARIN: jo, s tim pivem a chlastem jsem smiren, to uz tak holt je, ale jinak to byl fakt docela pruser (organizacne samozrejme, nikoliv lajnapem), ja byl podruhe a s predlonskem se to neda srovnat. tak nezbyva nez doufat, ze se do priste aspon trochu pouci...
    YARIN
    YARIN --- ---
    s tim pivem to holt tak je. bud to akceptujes, nebo ne. probiralo se to tady nescetnekrat a uz bych to dal neresil a bral to zkratka jako holej fakt. porad si myslim, ze satisfakce v podobe lajnapu a ceny zalistek je vic nez slusna... (a to nemluvim jen o nowy muzyce, ale i dalsich festech v polsku)

. to ostatni je fakt, organizacne to prekvapive byla snad nejhur zvladnuta nowa muzyka, co jsem byl...
    PEDRONITOS
    PEDRONITOS --- ---
    YARIN: tak misto byl jen jeden problem, to bych jeste dokazal pochopit a odupstit, kdyz se stavelo, ale faily s pivem/jidlem/kuponama/kontrolou/vstupem/zakazem vstupu s pivem ke stage atd., to uz bylo na me trochu moc... i kdyz jsem slysel, ze s tim chlastem je to pry v Polsku na festacich takhle bezne
    YARIN
    YARIN --- ---
    PEDRONITOS: tak snad to za ten rok uz proboha dostaveli....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam