• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    YARINPolské hudební festivaly
    Audioriver, Nowa Muzyka, OFF Festival, Up To Date, Unsound a další festivalové perly u polských sousedů...
    rozbalit záhlaví
    RYBICKA
    RYBICKA --- ---
    YARIN: FF Zdeno a Sheda Martin, ani podepsat se pod to nechteji :))
    YARIN
    YARIN --- ---
    RYBICKA: uz jsem to projizdel:) a kdo psal sheda a spol? diku dik!!
    RYBICKA
    RYBICKA --- ---
    YARIN: můj najdeš offnyx, dokonce ti tam i dělám reklamu, taková já jsem!!!

Unsound: Den první | ditchmag
    http://ditchmag.cz/unsound-den-prvni/
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    Traxman at Unsound 2012 Krakow - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=19f2nti2Xas

tak aspoň takto,v druhej polovici videa som už neovládal svoje nohy :)
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    YARIN: sry,moje videa niesu moc kvalitné.predsa nahraval som to na foťák..inak bol som len v sobotu.
    YARIN
    YARIN --- ---
    stydte se!

jsem cekal vic "reportu", minimalne na ten prodlouzenej vikend pass tam clovek moh potkat nyxaka na kazdym druhym kroku...
    TRAUCHER
    TRAUCHER --- ---
    + Mala in Cuba (12' ma až tak nebral,album som zatial len preklikal,ale naživo na veľkom systéme super!)
    + Cooly G (božie perkusie a samotné divadlo bongomana jak ho nazvala Cooly G :))) )
    + Traxman bol fajn,len som čakal viac juku a menej gheto housu. Zato prekvapil s Black Sabbath - Iron man remixom :). po práci skontrolujem kvalitu nahraného videa a poprípade vyvesím

- uber dis na polské vlaky a česke dráhy.predali mi listky + miestenky na neexistujúci prvý spoj na polskej strane a samozrejme ostatné prestupy som tým pádom nestihol.cesta tam 1,5h meškanie (to sa ešte dalo) , naspäť do Prahy cez Čadcu (SK) cca 14h cesty. ku koncu som mal menší tik v oku...
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    za mne naprosty vrchol FACTORY FLOOR, kysely hodinu gradujici orgasmus :)
    dal vypichuju jeste zvukove vybornyho Evian Christa,
    klasicky paradniho Shackletona,
    par flaku od Hyerogliphic Being, kterymu to vyjetej Ital bohuzel pekne kurvil,
    prekvapive hodne dobry Slava,
    Cooly G hrozna nuda,
    Kuedova hudba nezklame
    a namisto diskosky od Traxmana jsem si dal radeji pekne hopkaci arenbicka, trapy a stepy od Nguzungu
    YARIN
    YARIN --- ---
    jinak za me, nez to zaspim

naprostej top: container

pak dlouho nic

mala in cuba

pak dlouho nic a uz bez poradi:

Black Rain
    Oneman
    Vatican Shadow
    Pole
    Gathaspar
    Holly Herndon
    Shed
    Voices From The Lake
    Traxman
    NHK'Koyxeи

zklamani: Demdike Stare

a pak bez poradi:

Raime
    Biosphere + Lustmord
    The Haxan Cloak

skvely pocasi, meli to letos udelat outdoor, haha, celkove min odpravovacich koncertu nez loni, moje svinska zmutovana polska verze anginochripky, ale zase se povedly rozhovory a navazani kontaktu, takze celkove spokojenost.

jeste teda ta fotka se sashou mohla vyjit no.. fnuk
    YARIN
    YARIN --- ---
    emptyset (konkretne teda jamese) se mi podarilo odchytit na rozhovor, takze se vyplati cekovat wavetroniq ;)
    VOJTABOSS
    VOJTABOSS --- ---
    z mý strany top festu (od čtvrtka)
    Emptyset - pro mě číslo jedna. celej set jsem cenil zuby a agresivně šlapal zelí :D
    Factory Floor - velmi mile překvapilo, že doma nechali kytary a hráli disco.
    Bee Mask - koupel v bílym světle.
    Mala In Cuba - čekal jsem něco víc ethno a kubánskýho. naopak z toho byl cejtit chlad, kterej v dubstepu vyžaduju.
    Atom™ - balóny byly tak futuristický, že jsem věnoval pozornost hlavně jim a hudbě moc ne. ale jo, celkově jeden z vrcholů.
    Container
    Cooly G
    Evian Christ
    Shackleton
    Raime
    Lustmord/Biosphere

dost věcí jsem prosral někde na cigárku, od dost věcí jsem čekal víc, ale o tom se rozepisovat nebudu. příští rok jedu zase, pokud to teda proběhne.
    YARIN
    YARIN --- ---
    ONDRAT: rozhodne lepsi nez demdike stare
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    YARIN: Jaký to bylo_?
    YARIN
    YARIN --- ---
    pozdravuje vas sasha grey

YARIN
    YARIN --- ---
    vcera hrozny zlo, kevina drumma jsem nepobral, noise asi nikdy nebude muj salek, vatican dobrej oldchsool industrial techno, kam se hrabou ancient methods chvilema, a japonci to pro me bylo spis ze zvedavosti, ale minimalne koukalo se na ne dobre:))
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    MIKEH: Praha
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    mam volna mista v aute na UNSOUND, odjezd ve ctvrtek, navrat v nedeli
    YARIN
    YARIN --- ---
    kdo uz se pomalu chcete navnazovat na krakow, tak ted od deviti hodinkovej unsound special na http://www.wave.cz/live
    SHIELDAZZ
    SHIELDAZZ --- ---
    Někdo z Prahy míří už na pondělní večírek? Vatican Shadow, Kevin Drumm a spol.
    MIKEH
    MIKEH --- ---
    YARIN: ja nemam pass, jdu se zabit :( anebo jdu teda pokoupit vsechny ty passy na jednotlivy akce :(
    RYBICKA
    RYBICKA --- ---
    YARIN: konec dobry, vsechno dobry. Uz vytahuju kapesnicek ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam