SORBAK: me to pripadne uz v defaultu dost podobne tomu, co od sveho tucnaciho GUI ocekavam, ikony jsou na spravnych mistech, je tam vetsina zakladniho softu co pouzivam, dokonce i nastaveni takovych tech veci typu sledovani procesorovych a energetickych parametru ntb jede v klidu. Jsem po weekenu [v praci] dost mrtvej na to, aby se mi to chtelo jeste zkoumat dneska, ale vcera jsem byl tak nejak poteseny. Mmchodem stejne prejdu na Fluxbox, nebo na OpenBox. To je vzdycky jen o tom poladit jedinej konfigurak [jasny, kdyz chces ikony na plose a pruhlednosti + conky tak rekneme 3 konfiguraky navic].
Cilem installace XUBUNTU bylo to, abych mel vsecky ty advanced gnome/xfce tooly jako treba network-manager, ktere mi umozni nesrat se se scriptovanim kdyz se chci pripojovat k nejake vpn a podobne. Tyhle tools jsou jako must have pro lenochoda jako ja [jj, muj mozek ma momentalne nainstallovany OS Lyny Libivy Lenochod, LTS ;]...
MMchodem zajimalo by me, co pouzivas za player na muziku. Audacious posledni dobou nikdo nepodporuje a uz se casto chova nesnesitelne divne. Amarok je velka zla hloupa krava [hnusna], sunbird nefunguje na 64bit masinach... to je veskrze zoufalstvi na 4, tedy na PIČU.
MMchodem jsem tak utahanej z kompu, ze jsem si dal dokonce zen-work a poumejval jsem tu horu nadobi, co se za posledni mesic [?] co jsem moc nebyl doma [nebo ne strizlivej] vytvorila v kuchyni. Tohle uz by se nemuselo moc opakovat, pokud muzu prosit [ano veskere hrnky od kafe byly moje, ale kurva ten mastnej zbytek... brr. kricelo to na me kill me, kill me! a desne tomu smrdelo z drzky]
MMchodem zitra se prijde podivat prvni zajemce na Petuv pokoj, snad bude v klidu. I kdyz je z ceho vybirat, prihlasilo se asi tak 30 lidi.