Jsem rad, ze se zas aspon nekomu obcas libi, co sem pastuju, dekuju za vsechny +1 [tedy K!]...
Posledni dobou jsem byl nejaky spis osamely, trosku smutny, trosku moc rozlitany po meste i po svete, malo v kontaktu skymkoliv... snad uz ted bude trosku lip.
Nemivam uprostred leta zrovna nejlepsi nalady, takze pokud jsem nekoho poslal do prdele, tak dobre mu tak, ma se me ptat jinak nebo jindy.
Kazdopadne jsem rad, ze tady porad jeste nekdo je i kdyz hodne veci linkuju spis na twitter ted [je to rychlejsi a na linky pohodlnejsi]... na facebook nelezu temer vubec, cimz padem asi skomira moje internetova socializace [za posledni tal rok se mi nepodarilo presvedcit nikoho, kdo ma facebook, aby se prisel podivat na nyx, ale je mozne, ze mam proste pravdu, a stejne by me lidi, kteri maji jen fb zkusenost s internetama, by me tady srali]...
tak uvazuju jestli starnu a uz se drzim jen veci, co jsem znal a pomalej se ucim, min pristupuju na novinky... nebo jestli mi proste pripada, ze ne vsechno nove a masove rozsirene je zaroven t co chci...
no kazdopadne budu-li mit naladu, tak konecne sednu doma k pocitaci, preberu fotky, napisu nebo prepisu par textu a tak... posledni dobou proste prijdu domu a spim [pac jsem prisel domu zlitej jak pes] nebo si lehnu a ctu knihy....
Za posledni 3 tydny jsem precet kolem 2500 stran knih, takze holt nemam moc cas a chut psat. asi vstrebavam. vicemene se tesim na podzim, jako vzdy se mi pak bude asi chtit vypsat svou psychiku a vubec vsechny ty napady... no tak jeste dik za +K!, dik ze to tady porad ctete a dik, ze mi obcas nekdo neco i napise, jen se omlouvam, ze odpovidam pozdej nez by bylo potreba, to je zpusobeno tim, ze na socialn isite lezu ted tak kazde 2 dny, ne kazdy den... pokud je neco hodne aktualni, treba chcete jit na pivo, piste a volejte primo na telefon, to je ted [spolecne s emailem] jedina kazdodenne pouzivana komunikacni metoda.
Howg, jdu neco delat.