Tak jsem prisel kvuli svejm zasadam a drze hube o vic jak polivinu spolubydlicich. Beru tuhle vetu jako jedinej official statment kerej k tomu vydavam a nehodlam o tom diskutovat, pokud, tak v poste.
Stejne tak davam ve znamost, ze na pozadani NEBUDU mazat nic co sem nikdo napsal a na pozadani NEBUDU nikoho banovat ani mu jinak omezovat pristup do auditu. MMchodem to taky odmitam dal komentovat, dokonce i v poste.
Pokud ma to, ze neco chci, pripadne chci byt konzistentni s celym svim ja v prubehu cele sve existence znamenat, ze se na me nekdy bude nekdo zlobit nebo me mit za idiota, holt jsem si trosku odvyknul, ale vezte, ze me to stalo Truce, takze vic uz si nabit hubu nemuzu. Takze pokud me nekdo chce nekde nejak komentovat [coz se nezakazuje ;] jako smazku, jako picuse, kerej prudi do lidi [zvalste!!! proto, ze je vyfetovanej ;]]]] tak prosim, a mmchodem, dekuji, ze si to predtim jeste promyslite.
Jinak na to nebudu reagovat jinak nez posmutnelym usmevem.
Konecne je to moje chyba, ze davam snadno argument, s kterym se ve verejnem prostoru nediskutuje. oznacit nekoho za FETAKA je tak snadne ;]
Rad bych podotknul, ze jsem pravidelnym uzivatelem drog od svojich 17 let [tedy nejakych 13 let ;] a ze jsem pravidelny prudic dalsich tak asi 12let. Delam to defacto umyslne, protoze je pro me proste malo videt lidske pozy, je pro me malo videt lidi schovavajici se za masky nebo slapajici kazdy den po stejnych stezkach.
Nekdo hraje muziku, nekdo pise [o necem poradnym ;] a ja proste prudim. Myslim si, ze cloveky muzu zmenit, ukazat jim cestu a ledasco spravit. Mam-li to rict na plnou hubu, uz jsi parkrat videl, ze se mi to povedlo.
Tolik verejne prohlaseni k pomluvam co se rozbehnou pote, co jsem si zaprudil a misto aby to vedlo k tomu, ze se lide chyti za nos, urazili se... howg, no more of it.
[ mmchodem VELMI doufam, ze se mi podari sehnat za spolubydliciho id VITEX, ktery se mi tedka ozval, to bych musel jako rict, ze mam po dlouhe dobe radost ze spolubydliciho ]