OLIAS: jeste mam prosbu, mluvil jsi o nejakem dokumentu na tema e-learning. nepamatujes si nahodou nejaka klicova slova, ktera muzu pouzit k dohledani toho dokumentu, pripadne nejake linky nebo kw, abych si moh najit nejake on-line kurzy, pripadne se podival co nabizeji?
vedu totiz auditko
[ Pocitace pro deti : Vzdelani a laska ] tak by se mi tam hodily nejake linky.
Jinak jedna z veci, co by bylo dobre, kdyz bys rekl Tomasovi, tedy pokud se naskytne moznost prebrat aspon treba nejake weekend pod kridlo Cajirnu, tak by bylo to, ze bych tam chtel poradat prednasky, neco jako dela BrmLab se svejma FashTalks.
Jde o to, ze nekdo kdo neco zna a umi, proste to nejak odprezentuje, doporuci literaturu a odpovi na otazky, pokud vi a muze.
Tema je volne.
Talalo to treba id Pastellka se svoji kamaradkou, sice jen doma, ale ten model je stejny:
Pastelka, krom toho, ze umi hindu a cte v sanskrtu, tak ma pomerne zasadni znalosti bible. Jeji spolubydlicka zas studovala dejiny umeni. Takze se stridaly, jedna prednasela te druhe o bibli a jejich pribezich a konotacich, ta druha delala prednasky o umeni.
S tim, ze se pak hledaly spolecne pruniky.
To bych jako rozhodne chtel zavest v Cajirne, udelal bych program, treba na kazdy druhy weekend na jedno odpoledne. Ja sam mam o cem prednaset [coz by znamenalo, ze o caje by se starala treba Stella - prave id Pastellka- o tom uz jsem taky Tomasovi psal, ze ta holka shani brigadni praci, mluvi 4 jazykama a muze i pres tden... budu si muset s Tomasem promluvit osobne, zatim jen blouznim o vyuziti cajovny pro vsechny projekty, na kterych chci delat a nemel jsem misto...]. Ja bych mohl prednaset o pocitacich, Linux, Cryptografie, mozna nejake recenze na knihy, nejake filmy, kterezto nemaji problem s autorskymi pravi, pac autori jsou kamaradi... potazmo kurz vareni. Veci co se daji delat je hromada.
Dneska jsem vypsal, ze kdo by prisel, kdyz bych pres weekendy delal v Cajovne, tak jen tenhle weeken by prislo tak pet sest lidi. Zkus se za tenhle napad primluvit u Tomase. Nez to polozi na nedostatek zapalu, penez a vubec. MOzna by se dalo to zkusit pozvednout na puvodni uroven.
Precejen me lide znaji a mam dost kamaradu na to, aby to bylo zajimave a zaroven aby cajovna nezela prazdnotou kazde druhe odpoledne.
Ja bych za to nic nechtel, tedy pokud bych si na nejaky plat nevydelal. Stella by za to nejaky prachy chtela, ale kazdopadne bych taky pocital s modem kdyz vydelam, tak dostanu zaplacenou praci...
Pokud budes tak hodnej a treba Tomase nasmerujes i semhle, budu rad. MMchodem on ma na nyxu idcko, ale nepamatuju si jej a nepouzival to asi hrozne dlouho.
Nevim jak moc mi bude verit, ale sand jo. A myslim, ze Ty jsi vcera pochopil, ze mam vsech pet pohromade, a to ackoliv jsem uplne sileny... a me by se to tak moc libilo, mit prostor, kde muzu delat kulturu, zvat si tam pratele a travit tam zimni neplodne dny.
Zkusis to prosim? Samo si s Tomem promluvim, hned jak se ukaze mezi lidma nebo na hranicich signalu mobilnich siti....