OVERDRIVE: mmchodem, omlouvam se vsem, za tohle verejne prohlaseni, myslim, ze jima zacinam byt proslaveny [mozna nechvalne]... ale holt tak uz to chodi, nemusim ted chodit a vsem to vykladat solo, tedy to ocernovani, proste to napisu sem, vsichni zucastneni se naserou, jako kdyz jsem Sorbakovi napsal, ze si nemyslim, ze by se mel srat se vztahem Iky a Hroch a jit semnou na pivo... to bylo taky legendarni. Stejne jako tamto prohlasneni jsem nesmazal, tohle taky mazat nebudu. Mozna jsem nejak prekroutil pravdu, ale spon to delam otevrene, a popravde jedine co z tech textu plyne, je, ze kdy z nekomu neco chci rict, rikam mu to do oci, nemusim nikoho nijak spinit. proc bych to delal. popravde asi tak 100% lidi je mi uplne u prdele jestli jsou spinavi nebo cisti, oni se spini sami.
slibuju, ze podobne veci zas chvili nebudu opakovat, myslim, ze se mi zije pomerne spokojene, krom toho, ze jsou 4 rano a ja sedim v praci, posledni mesic jsem tak pulku mesice nemel kde bydlet a musel jsem se docela solidne zadluzit, jen co se mi podarilo skoro vsem vsechno splatit [taky jsem musel rozprodat skoro vsechen svuj Prazsky majetek, takze mi zustala zas jen vez, knizky, komp, postel a basa]...
Pokud by jeste nekdo chtel nejake lednicky, skrinky a dalsi veci, ktere nemam kam dat, muzete se ozvat, treba se jeste neco najde, vetsinou jsem to nechaval / nechavam za odvoz