mmchodem aktuality:
- dneska v 19:30 prileti Upir z Thajska [potazmo asi z Australie a Noveho Zelandu] - mam dojem, ze bude zmlacenej jak po 20h v lletadlech, ale pokud by jej nekdo chtel potkat, tak asi pujdem nekam na piivo a pak u me bude predpokladam spat do zitra nebo do pozitra
- zda se, ze stehovani uz je na spadnuti, takze budu porebovat pomoct s prevozem, o coz asi znova poprosim Jindricha.... tentokrat dame i to piivo postehovaci, v klidu a v pohode, ne?
mmchodem budu se stehovat just ze o 2 ulice velde, nez jsi me vezl minule, takze dobri holubi se vraceji ;] snad to klapne, dost se na to tesim, mel bych pak pro sebe jeden malicky staromladenecky pokojik, ale musim rict, ze dokud jsem bydlel v kumbale u Obrazku, rozhodne jsem nebyl nestastny na fulltime uvazek, takze jako garsonka s hajzlikem na chodbe je rozhodne muj cil. Jezis jak ja se tesim.
mmchodem uvazoval jsem, jestli by mi nekdo nepomohl tam udelat patro, to se jeste bude muset zjistit, jak vysoko jsou tam stropy, to si nepamatuju.... minimalne Vitex rikal, ze patro postavit umi ne? chtel si jej tehdy budovat i u me na starem byte na Krizkovskeho... ja bych asi nejake reseni vymyslel taky, ale pokud ma nekdo nejakou praxi, budu rad za kazdou pomoc... teda pokud se budu opravdu stehovat, coz se dozvim zitra ci pozitra. prosim, prosim, prosim....!!!
- nema nekdo prosim aspon nejake fotky z vernisaze, ktery by mi zapujcil pro budovani Hippieho webu [Evelin snad by pry mela mit neco z Olomoucke vernisaze... mmchodem ta byla jaka?] - jinak Hippisak nema pocitac? neb nema Internety? Docela bych chtel, aby na nej byl primy kontakt, je to mocny inspiracni zdroj. Zkuste se jej nejak doptat, pripadne, kdo je v Olomouci, pomozte mu nejak ty veci zprovoznit, mam dojem, ze prece nekdo mu kompa nakonec dal ne?
Skoda, ze jsem se zbavil svojich starych masin pri stehovani z Krizkovskeho...
Mozna bych mu moh nejakym zpusobem sehnat notebook, nejaky starodavny, ale net uz mu samozrejme nezajistim.
A tak, musim jit neco delat, jeste jsem se nezacet do pracovnich emailu, jen si tady delam poznamky.
Mmchodem nejake hrani Shadowrunu v Prase, jak avizoval Sorbak?
Pls, vsichni, co maj neco spolecneho s hranim runu, tak se zase jednou nasmerujte sem :
[ RPG - $HADOWRUN : Blood Trail Gang : Kemo City Blues ]
Jo jinak nepotrebujete nekdo booknoutpres 100 klubu nebo tak neco, co vam muze poskytnout premiovka nyxu?
Mam ted cerstve premiovku a s tim se vaze promo akce, ze muzu tusim 7 lidem dat tusim 7 dni premiovky "na odzkouseni" ... takze si reknete. Jen to musim poslat vsem zvlast, kdyz poslu jen jednomu, propadne moznost poslat vsem dalsim, to se mi stalo minule...
Jde se neco delat, usinam u kompa. Vcera jsem sel spat docela brzo [asi ve 2 rano], ale nejak nevidim na oci ci co... mozna za to muze alergie na neco co ted kvete, pac slzim, kycham, mam dojem ze mam horecku... proste mi pripadne, ze alergie je neco jako silnejsi abstak, akorat tolik neboli, zato chripkove priznaky jsou horsi....