tak jo, tak mam na 3x probodnute dalsi ucho, jeste, ze mam jen 2 ;]
2x mi jej probodla TichaVoda, za coz ji nesmirne dekuju, jednou z toho mela moc hezky adrenalin shock. To jsou ty tve vbodnuti nahore, ktere na fotce pusobi jako jedno. Jsou holt moc blizko u sebe, ale az se to zahoji a do jednoho prijde krouzek a do druheho tycka, tak to snad nebude problem, prinejhorsim jedna dirka zustane neobsazena a prijde blizko ni jina, co uz.
Tu spodni jsem si udelal vcera vecer sam, akorat to zkoncilo tak, ze jsem zjistil, ze do jehly nejsem schopen sam nacvaknout nausnici, abych ji protah, tak jsem s jehlou v uchu vyrazil do kramu na rohu ulice, kde dela mala holcicka, co si rika Anicka, je to malicka a tosinkou hloupounka vetnamka, ale ma me hrozne rada, podobne jako jeji mama [ne uz pak jeji otec].
Po ceste jsem vsak potkal sveho domaciho, ktery je tak trosku geek a magor, tak jsem jej poprosil, zda by mi nemoh pomoct a nez zjistil s cim, uz byl u me v koupelne a na rukach mel gumove rukavice.
Nacvaknul mi pak do jehly nausnici a pak mi ji i zapnul. Asi se dost vylekal, pac zmizel hrozne rychle a ani se nenechal pozvat na pivo.
Ale ukazalo se, ze je to docela zajimavej chlap, rad jej sice asi mit nikdy moc nebudu, ale pomoh mi s necim, ceho se ostatni lide boji, uz jen kdyz se jich zeptam, ne tak, kdyz uz mam z ucha trcicich 5 cm chromoveho trnu, kteryzto je mirne zakrvaceny ;]]]
tedy prst nahoru pro Konvalinku a meho domaciho. Oba si diky me uzili adrenaline rush, a oba jsou frajeri.
A ja mam 3 diry v uchu. Jeste je tam misto tak na 5 dalsich.
Nejaky dobrovolnik?