LIBRIUM: Adolf pozdraven, procez me za odmenu kousnul, tak jsem jej nacpal do vany a za odmenu jsem jej osprchoval a tvrdil jsem, ze je to proto, ze smrdi ;]
SAMGARR: aha, no Letna... tam je hrozne krasne, ale... kurva,kde je tam hospoda, kde by bylo otevreno a dalo se najist po pulnoci,jestli nekdo rekne Zlaty Rucicky, woptam se... a jina?
Jakoze Letna je pro me takove Brno Prahy, ale uz mlcim, uz mlcim ;]
EVELINA: obnovovani direk VRELE nedoporucuju. Delal jsem to [ehm, no jo, oboji to] kdysi na Palde Hancet, ktera jich mela zarostlych 7. Za a] to misto se zajizvi, a jizva je dokonane hojeni kuze, takze neni moc dobre znova to misto otevrit, pac se to HROZNE blbe nebo vubec nebude hojit [stalo se mi to i s Hyenima bradavkama, ktery mela rozkousany od mladete a jizvy se ji nehojily pak roky]
b] uz nevim
jinak zychra je na picu z nekolika duvodu: blbe se tim boda, pac je to tupy, neda se do toho nacpat nausnice, takze clovek pak jak chobot hleda, kde vlastne udelal diru a zbytecne to misto vpichu ponici, za c] uz nevim
kazdopadne nepamatuju si tohle zhuleni ve vlaku, zajimavy, ze zazitku s Evelin [jakoze omluva, to je jasny, ale co nadelam...] si zda se pamatuju hrozne malo a hrozne nekompletne. Tou dobou se proste delo hrozne moc veci a asi jsem tehda taky dost hodne hulil ;]
Pamatuju si jednu cestu se Sorbakem, kdy i tusim s Cesalem zkoncili na nejakem Palda vylete, kde se melo jezdit na konich, ale misto toho se tam chlastalo a hral dracak, kde jsme vyvolali nejakeho Pana smrti, Sorbak zabil Adama suchnka ranou do zad [jako sveho jednovajecneho bratra] a celkove to byla hrozna rez ve vsech smerech... Sorbak samozrejme skolu v Prase nestihnul ;]
JInak vubec si nepamatuju, ze by Ti Fucka probodla ucha, ale to jsem mozna ani nevedel.
Jo a rukavice nejsou nutne, ale je to pohodlnejsi, neklouzou po tom ruce. Jakoze predstavuju si, jak bodam bradavky nebo jazyk sychrou a bez rukavic ci klesti a jako... hmm slo by to, ale je to punk, ne ze ne.
Jsem uvazoval, ze si porezu tvar uz konecne. Videll jsem to u Laliny, ma rez od cela az ke koutku ust, nekolikrat projete ziletkou, velmi jeny rez. Moc hezky. Spatne me snazsi tahle pani/slecna nebo co ona je, ale videl jsem to nazivo jednou a dost se mi to pozdavalo.
Ty ucha jsou jako bodymod dost light, uvazuju co dal, chtelo by to kerku nejakou velkou, ale to je o penezich a hlavne nemam dalsi navrh. To je rozhodne bolest, ktera me HODNE bavi zazivat.
Ale je pravda, ze bych si vlastne potreboval jen poradne hodne hrube zasukat, s bolesti vcetne.