GIRK: haa, ses tady asi o 2 mesice dyl ;]
ja jsem nejak o nyxu nevedel, byl jsem na starem cyberspace, pak jsem se na to vysral a prihlasil se az nekdy koncem prvaku na vysoke nebo tak...
JULYZ: to je vtipny, protoze ja jsem kdysi nasel nejakej link od Evad, na kyberia.sk, tehdy tam byly jen asi 2-3 texty na main a nebyla to diskuze.
Tak jsem nejak zacal participovat na kyberce a zkoncilo to tak, ze jsem jako id 154 jeden ze zakladajicich clenu serveru kyberiask, uplne si pamatuju, jak jsme zewlili s hromim po riegerech, zrali tripy, on psal kod, ulitali jsme si na zacinajicim google, na knihovnach, na extropianstvi a na hackovani... a ja mel jeste 3 roky casu, nez se ze me stal linuxar a hacker jsem byl jen v tom, ze jsem mel hodne moc neortodoxni napady... bohuzel jeden z nich je kyberia 2.0, tedy muj napad, ktery me donutil opustit tens server ;]
chjo, to je zas vzpominek.
hezky deti moje temer vlastni, bavi me, ze sem zacina psat cim dal vic lidi... to nebejvalo. ze bych uz netrpel samomluvou? nebo snad min smazim a min se motam kolem Zrzave, tak pisu neco zajimavejsiho? ani nahodou.
hele co tak dat nekdy nejakej overdrive sraz?
ne vsichni, kdo sem chodej byli na svatbe... co tak rozvodovej vecirek?
akorat mam dojem, ze malokdo je tu ted ze stejneho nesta.
Julce, napada me... budu mit cestu do Ostravy, jen tak... jakoze za Tebou a Pizim a stavil bych se i za babickou... co tak za 14 dni, ted o weekdnu bych jel na Vrutky. MMchodem, kdyz byste meli s Pizim chut, muzu dojet do Ostravy, tam se nalodit do auta a muzem vyrazit smer SK vsichni, muzem jit treba lyzovat, nebo chodit po kopcich, nebo cokoliv... Hmm?