SANCHA: divny plakat sel dolu,ale mam jej,na zdi ted pujdou obrazy a obrazky... tarotova karta (asi) od Borna,pak dnes koupeny holcici zadek a pas ztazeny do uzka od Saudka (asi Muriel & Oranzova smrt).Mmchodem...vic napicu rano,usinam a picu z telefounu,ale zrovna si pisu s moc intelektualne zajimavou bytosti zenckeho kosoctverecneho kouzla,kterou znam dik paste obrazku sveho zadlu v bilych jemnych kalhotkach,s otiskem divcich rtu,obtazenych rtenkou... asi me fascinuji holcici zadky,se sirokymi tvary kytary,asi jsem znovu nasel libito,a asi touzim po roce,znovu milovat... a asi ... chvalim den pred vecri,ale me vztahy,ktere za neco staly,zacinaly vzdy intelektuani vymenou v podobe trxtu,a vedli k bokum staznenuch v korzetem.uz jsem nekdy psal,ze bych si pral k vanocum mir na svete a intelektualku stazenou v bocich korzetem,s obojkem na krku a oddanym ironickym pohledem? ze mi ty oxymorony dnes jdou,yakhle pod vlivem Morfeovym,ze..Boha keho,sice jsem ted o weekendu mel pravo posadit si jeden kosoctverec na klin... ale jsem neodolatelne pritahovan k zcela neznamemu.to zas bude naraz,z 300 na nulu v nekonecne kratlem case.
overdrive,zavri hubu,pna to tu cte...
jo,a kunda prave internacionalni neni.ma ex idelala cukrovi ve tveru kosoctverce s mandli uprostred,v Izraeli na vanoce -hehe,ty kupodivu taky nejsou internacionalni,ze... no a neklaplo ji to.Nejen,zr zidovskyho milence neokouzlila vanocnim pacivem,prtotoze cmChanuka byla pred 3tydnama,b) nepoznal,ze mu nabizi svuj medovu raj v podobe medovnicku s horkou mandli.az mi ji bylo lito,kdyz to vypravela,skoro se ji klepala bradicka... hmm,to ja bych si tedy medovnicek dal,pod vanocnim stromem,obrizka neobrizka (hmm,ceka me,btw).
skoda,ze tahle rozechvela bradicka uz si odeme zaslouzi jen direkt pesti.
ty medovniky,korzet a intelektualno vymeny dlouho do noci,ty mi tak strasne chybi.
Bohyne stuj pri me. straslive nelaskava Istar,devko z Uruku.Venuse i Atheno.
Stojim tu se zlatym jablkem.
Leskne se,zjizveno slovem "CALISTI"
tak dobrou noc.
a Ty, pokud to tady opravdu ctes,vez ze nel,u,jako jedinou mou cnodt,pridej mi to na vahy,kde mozna,budou lezet nase svrsky,spodky,tela i duse...
jdu zdechnout,ja vedel,ze se nemam nechat zlakat risi Morfeovou,kde oneiros mi zastira mozek.zbytecne se predvadim,a ani mazat uz to ted nemam silu.
dobre rano, dobre rano hvezdo ranni,kterou uctivam,stejne jako to posledni,osvobozeni od JVHV,tedy te absolutni,imperativni JSOUCNOSTI.
dekuji svemu mozku za vydrz,a vam za pozornost